Maisto Harley-Davidson XL 1200N Nightster 2007 1:18

349,00 Kč
MA-18863

Model silničního motocyklu v měřítku 1:18 Maisto 18863 Harley-Davidson XL 1200N Nightster 2007 na plastovém podstavci nejen pro sběratele. Detailní provedení, velmi přívětivá cena, délka přibližně 13 cm.

Počet
Skladem u dodavatele

Charakteristika

Jste sběratel modelů motorek? Nebo jen chcete udělat radost svému synkovi nebo známým? Modely motocyklů Maisto jsou pro tyto účely přímo dělané!

Model Maisto 18863 silničního motocyklu Harley-Davidson XL 1200N Nightster 2007 je v detailním provedení na plastovém podstavci. Ideální dárek pro kluky i dospělé.

Sběratelské modely aut a motorek Maisto patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému a detailnímu zpracování, ale také přívětivé ceně. Modely obsahují velké množství detailů. Maketové zpracování kol a kostry motocyklu.

Informace o předloze:

XL 1200N Nightster je přírůstek Harley-Davidson do řady Sportster. Je založen na osvědčené padesátileté platformě a kombinuje stylový, poutavý vzhled, lehkou hbitost a výkon. Typické znaky aligátory na přední vidlici, tradiční „arašídová“ nádrž a čistý zvlněný zadní blatník, minimalistické sólo sedadlo, nízké vzpěry a velký vzduchem chlazený 1200 ccm V-twin motor. Tento rebelský vzhled je doplněn párem černá kola a náboje s chromovanými paprsky dodávají trochu kontrastu. Zatemněný vzhled s pouhým nádechem chromu je ohromující a přitahuje spoustu pozornosti. Řazení 5-stupňové převodovky je typické pro Sportster. Palivová nádrž „arašídové“ pojme 12,5 l paliva.

Klíčové vlastnosti
  • Model má plně funkční natáčení kol pomocí řídítek.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Kapotáž je vyrobena z odolného plastu.
  • Velké množství detailů.
  • Pryžové pneumatiky.
Maisto
MA-18863

Mohlo by vás také zajímat