Maisto Harley-Davidson FXS Low Rider 1977 1:18

349,00 Kč
MA-18866

Model silničního motocyklu v měřítku 1:18 Maisto 18866 Harley-Davidson FXS Low Rider 1977 na plastovém podstavci nejen pro sběratele. Detailní provedení, velmi přívětivá cena, délka přibližně 13 cm.

Počet
Skladem u dodavatele

Charakteristika

Jste sběratel modelů motorek? Nebo jen chcete udělat radost svému synkovi nebo známým? Modely motocyklů Maisto jsou pro tyto účely přímo dělané!

Model Maisto 18866 silničního motocyklu Harley-Davidson FXS Low Rider 1977 je v detailním provedení na plastovém podstavci. Ideální dárek pro kluky i dospělé.

Sběratelské modely aut a motorek Maisto patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému a detailnímu zpracování, ale také přívětivé ceně. Modely obsahují velké množství detailů. Maketové zpracování kol a kostry motocyklu.

Informace o předloze:

V roce 1977 byl představen FXS Low Rider. Low Rider měl litá kola vpředu i vzadu, dvě kotoučové brzdy na předním kole, prodlouženou vidlici se sklonem 32° a výšku sedla 27". Na rozdíl od Super Glide byl Low Rider okamžitým hitem. Všechny tři modely FX se vrátily k používání tanků Fat Bob, ale se speciálním středovým rozdělovačem, který obsahoval otáčkoměr. FXS Low Rider poháněl 74kubický palcový V-Twin o objemu 1206 ccm a výkonem 58 koní. Tento první Low Rider byl schopen dosáhnout maximální rychlosti 158 km/h.

Harley-Davidson Confederate Edition Super Glide z roku 1977 měl pamětní barvu a nálepky na nádrži a blatníku. Byl vyroben v počtu pouhých 228 kusů. Stal se jedním z nejvzácnějších motocyklů této společnosti.

Klíčové vlastnosti
  • Model má plně funkční natáčení kol pomocí řídítek.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Kapotáž je vyrobena z odolného plastu.
  • Velké množství detailů.
  • Pryžové pneumatiky.
Maisto
MA-18866

Mohlo by vás také zajímat