Maisto Harley-Davidson FXDFSE CVO Fat Bob 2009 1:18

349,00 Kč
MA-21905

Model silničního motocyklu v měřítku 1:18 Maisto 21905 Harley-Davidson FXDFSE CVO Fat Bob 2009 na plastovém podstavci nejen pro sběratele. Detailní provedení, velmi přívětivá cena, délka přibližně 12 cm.

Počet
Skladem u dodavatele

Charakteristika

Jste sběratel modelů motorek? Nebo jen chcete udělat radost svému synkovi nebo známým? Modely motocyklů Maisto jsou pro tyto účely přímo dělané!

Model Maisto 21905 silničního motocyklu Harley-Davidson FXDFSE CVO Fat Bob 2009 je v detailním provedení na plastovém podstavci. Ideální dárek pro kluky i dospělé.

Sběratelské modely aut a motorek Maisto patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému a detailnímu zpracování, ale také přívětivé ceně. Modely obsahují velké množství detailů. Maketové zpracování kol a kostry motocyklu.

Informace o předloze:

CVO Fat Bob je motocykl z limitované produkce, který byl založený na Harley-Davidson Dyna Fat Bob. Přibližně 2 450 exemplářů CVO Fat Bob 2009 bylo vyrobeno týmem vysoce kvalifikovaných techniků ve speciální montážní oblasti v závodě Harley-Davidson Kansas City Vehicle Operations.

S robustní 130 mm přední pneumatikou a dvojitými světlomety orámovanými v silných 49 mm vidlicích vzal původní Fat Bob styl Dyna novým směrem, když se poprvé objevil v roce 2008. Pro rok 2009 poskytuje skupina CVO Fat Bobu úpravu CVO – odvážný lak, brilantní chrom a monstrózní motor – k vytvoření prémiového vlastního motocyklu nabitého exkluzivními funkcemi. Brzdové kotouče a řetězová kola jsou navržena tak, aby doplňovala kola. Přední kolo nese 130 mm pneumatiku a na zadní straně je pneumatika o průměru 180 mm. Prémiové odpružení zahrnuje sníženou přední vidlici a chromované zadní tlumiče, které byly přeladěny pro lepší jízdní komfort.

Pod charakteristickou palivovou nádrží Fat Bob, která dává tomuto modelu jméno, spočívá největší motor vyráběný Harley-Davidson, Screamin' Eagle Twin Cam 110. Twin Cam 110 vyrábí 114 ft. liber točivého momentu při 3500 ot./min. a je vybaven odolnou samonastavitelnou spojkou s hydraulickým ovládáním a 6stupňovou převodovkou Cruise Drive.

Klíčové vlastnosti
  • Model má plně funkční natáčení kol pomocí řídítek.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Kapotáž je vyrobena z odolného plastu.
  • Velké množství detailů.
  • Pryžové pneumatiky.
Maisto
MA-21905

Mohlo by vás také zajímat