Mantua Model Mincio 1:20 kit

3 699,00 Kč
KR-800704

Stavebnice neplovoucího modelu lodi Mantua Model Mincio v měřítku 1:20 pro začínající i pokročilé modeláře. Stavebnice obsahuje dřevěné díly vyřezané laserem, drobné díly pro dokončení modelu, stavební plány a motor s příslušenstvím. Součástí je také stojánek lodi.

Počet
Skladem u dodavatele

Obsah balení

Balení obsahuje sadu překližkových dílů, sadu dřevěných lišt o různém průřezu, blistr s drobnými díly, sadu výkresů a vícejazyčný manuál.

Charakteristika

Stavebnice neplovoucího modelu lodi Mantua Model Mincio v měřítku 1:20 a délce 450mm pro začínající i pokročilé modeláře. Typický luxusní motorový člun. Skutečné lodi jsou k vidění na jezeře Garda nebo v Benátkách. Tyto elegantní dřevěné lodě vyzařují velmi zvláštní fascinaci. Abychom získali levný a ne příliš velký model, bylo vybráno běžné měřítko 1:20. Stavebnice obsahuje dřevěné díly vyřezané laserem, drobné díly pro dokončení modelu, stavební plány a návod s výkresy řezů. Součástí je také stojánek lodi.

Tento model je navržen jako statický stolní model, ale je možné jej postavit a připravit i jako plovoucí. Model může být vybaven dálkovým ovládáním. Součástí sady je kormidlo, trubka hřídele a lodní hřídel, veškeré příslušenství, barevný ilustrovaný manuál a elektromotor pro provozní napětí 4,8V.

Stavební obtížnost

Stavebnice pro mírně pokročilé jsou vhodné pro stavitele, kteří již postavili jednodušší model pro začátečníky a mají základní modelářské zkušenosti. Modely této obtížnosti jsou propracovanější, obsahují již více detailů a stavba je časově náročnější.

Italský výrobce Mantua Model je již desítky let významným výrobcem modelů lodí. Díky svým velkým a bohatě vybaveným stavebnicím historických modelů lodí, jako je Sovereign of the Seas, San Felipe nebo Royal Caroline, Mantua Model stanovil vysoké standardy a jako první zavedl technologii řezání laserem do modelářského průmyslu. Známí italští návrháři navrhli pro Mantua Model sortiment známých a klasických modelů, které se staly nepostradatelnou součástí modelářského světa.

Doporučujeme koupit

Pro stavbu doporučujeme koupit nářadí, lepidlo a barvy.

Modelářské nářadí a podložka

Ke stavbě modelů lodí je nutné vhodné nářadí. Doporučujeme výbornou sadu Modelcraft nářadí pro lodní modeláře (sada 12ks), nebo Modelcraft nářadí pro modeláře (sada 18ks). Dále doporučujeme koupi nylonových svorek a nepostradatelné modelářské špendlíky. Pro úpravu, přesné řezaní, lepení dílů a také jako ochranu stolu doporučujeme modelářskou podložku.

Lepidlo a barvy

Pro lepení doporučujeme univerzální disperzní lepidlo a Robitronic vteřinové lepidlo střední 20ml. K barvení doporučujeme akrylové emailové barvy. Barvy nanášejte kvalitními štětci (ploché štětce na povrchy, kulaté štětce pro detaily).

Doporučená minimální výbava lodního modeláře:
  • Modelářský nůž nebo skalpel
  • Mini vrtačka
  • Vrtáky o průměrech 0,5 až 3mm
  • Brusné papíry o různé zrnitosti
  • Nůžky
  • Pinzeta
  • Kolíčky na prádlo
  • Tužka
  • Pravítko
  • Sada jehlových pilníků
  • Šicí stroj na šití plachty
Mantua Model
KR-800704

Mohlo by vás také zajímat