Traxxas motor střídavý 540 3300ot/V, reg. BL-2s

3 099,00 Kč
TRA3382

Kombo střídavý motor Traxxas 3300kv s regulátorem BL-2S, poskytuje cenově dostupný pohon pro modely 1:10 se všemi výhodami - vysoký výkon, dlouhá životnost a minimální údržba. Efektivní provoz, tři jízdní režimy. Napájení 2S LiPo akumulárory, ochrana proti podvybití.

Počet
Není skladem

Charakteristika

Kombo střídavý motor Traxxas 3300kv s regulátorem BL-2S, poskytuje cenově dostupný pohon pro modely 1:10 se všemi výhodami - vysoký výkon, dlouhá životnost a minimální údržba.

Motor je vybaven konektorem Traxxas Quick Connect. Vysokorychlostní kuličková ložiska. Integrovaný chladicí ventilátor

Vlastnosti motoru
  • Integrovaný chladicí ventilátor
  • Vysokorychlostní kuličková ložiska
  • Vysoká akcelerace
  • Efektivní provoz pro delší jízdní čas

Voděodolný* elektronický střídavý regulátor BL-2S se třemi jízdními režimy, podporou 2S LiPo akumulátorů a snadným ovládáním tlačítkem EZ-Set™. Regulátor je vybaven tréninkovým režimem, který omezuje plný plyn na úroveň 50%. Díky tomu se mohou začínající řidiči nebo děti postupně seznámit s vlastnostmi modelu a připravit se na plnou sílu auta. Tepelná ochrana, ochrana proti podvybití LiPo akumulárů, pozlacené konektory, jednoduché ovládání, intuitivní signalizace dvoubarevnou LED diodou a výkonný chladič, který lze doplnit o volitelný ventilátor (není obsahem balení). Konektor pro motor je Traxxas Quick Connect pro snadné zapojení.

Režimy regulátoru BL-2S
  • Sport: Výchozí režim, je možná jízda vpřed, brzdění a jízda vzad.
  • Race: Režim vhodný pro závodění. Je možná jízda vpřed a brzda; zpátečka není k dispozici.
  • Training: Režim vhodný pro děti nebo začínající jezdce. Je možná jízda vpřed s omezením výkonu na 50%, brzda a jízda vzad opět s omezením výkonu na 50%.

* Informace o specifikaci voděodolnosti naleznete v návodu k použití. Tipy a triky na provoz v mokrém prostředí naleznete v blogu.

Traxxas
TRA3382

Mohlo by vás také zajímat