Killerbody karosérie 1:10 Toyota Land Cruiser 70

3 249,00 Kč
KB48601

Licencovaná karosérie Killerbody Toyota Land Cruiser 70 pro expediční RC modely aut 1:10 (rozvor 313 mm, šířka 197 mm - Axial SCX10, Vaterra Ascender a pod.). Je vyrobena z ABS materiálu, velmi detailní zpracování s možností instalace dalších doplňků.

Počet
Skladem u dodavatele

Obsah balení

Karosérie Toyota Land Cruiser 70 obsahuje tyto součásti: Kabinu, nákladový prostor, chromované díly, světlomety, přední nárazník, vstupy vzduchu, zrcátka, lexanové zasklení kabiny, volant, stěrač, potřebné příslušenství k sestavení, archy samolepek – na karosérii, přístrojovou desku, …

Charakteristika

Značka Killerbody je především známé svými maketovými lexanovými karosériemi. Nyní však přichází s novou karosérií, který je vyrobena z ABS materiálu – legendární Toyota Land Cruiser 70.

Řada Toyota Land Cruiser 70 je vyráběna od 80. let minulého století, dnes je stále vyráběna v několika továrnách po celém světě. Auto je stále modernizováno a vylepšováno.

Killerbody pro Vás připravilo skvostnou polomaketu, která je určena pro podvozky s rozvorem 313 mm a šířkou 197 mm (tonu odpovídají podvozky Vaterra Ascender a také podvozek Axial SCX10). Sada obsahuje vše potřebné, jako zasklení oken, zrcátka. Vstupy vzduchu, příslušenství kokpitu a mnoho maketových dílů.

Dále jsou k dispozici tuningové díly, jako např. otevíratelné dveře, elektrické stěrače, otočný volant s mikro servem, kovové řetězy s upevňovacími háky pro připevnění nákladu.

Karosérie je dodávána jako nenabarvená, takže pro její dokončení ji stačí nastříkat požadovaným odstínem.

Doporučujeme koupit

Pro dokončení potřebujete pouze barvy na karosérie.

Killerbody
KB48601

Mohlo by vás také zajímat