Traxxas sada LED osvětlení kompletní: X-Maxx

3 099,00 Kč
TRA7885

Traxxas sada LED osvětlení kompletní: pro RC model auta X-Maxx. Přední světelná LED lišta do nárazníku, zadní multifunkční brzdová lišta, napájecí modul pro připojení k regulátoru VXL-8S, montážní příslušenství. Inteligentní ovládání umožňuje ovládání světel přes aplikaci Traxxas Link.

Počet
Není skladem

Obsah balení

Balení obsahuje přední a zadní světelnou lištu, napájecí modul a montážní příslušenství.

Charakteristika

Traxxas kompletní LED osvětlení pro RC model auta Traxxas 1:5 X-Maxx. Posuňte Váš model na novou úroveň a užijte si dech beroucí jízdu ve dne i v noci. Přední LED lišta do nárazníku bezpečně nasvítí cestu před Vámi, zatím co zadní brzdová lišta dodá modelu šmrnc, díky brzdovým světlům, které fungují opravdu jen když brzdíte.

Napájecí modul

Výkonná napájecí řídící jednotka TRA6590 je napájena přímo z akumulátoru prostřednictvím regulátoru, což zajišťuje stabilní regulovaný proud. Voděodolná jednotka obsahuje 4 propojovací porty a přepínač na 3 režimy osvětlení. Pro maximálně snadné a přehledné zapojení jsou konektory a barevně označeny.

Zadní brzdová lišta

Multifunkční zadní brzdová lišta je přes inteligentní multifunkční modul spojena s regulátorem. Výsledkem je, že brzdová světla svítí skutečně jen když brzdíte a ne třeba pří zpátečce. Zadní LED lišta se připojuje do napájecího modulu TRA6590.

Přední LED osvětlení

Přední LED lišta do nárazníku bezpečně osvítí cestu před Vámi. Vysoce svítivé LED poskytují mohutný proud světla. Úroveň osvětlení lze měnit na napájecím modulu. Na výběr je z režimů - Daytime, High Beam and Low Beam.

Ovládání světel přes aplikaci Traxxas Link

Sada má tři přednastavené světelné režimy, které lze přepínat manuálně na modelu. Nebo pomocí Bluetooth modulu TRA6511 (není obsahem balení) si můžete na telefonu v aplikaci Traxxas Link přizpůsobit světelné režimy podle Vašich představ a zapnout nebo vypnout světla dálkově.

Vše je jednoduché a přehledné, navíc díky aplikaci Traxxas Link máte vždy nejnovější aktualizace s novými funkcemi.

Vlastnosti
  • Přední led osvětlení
  • Zadní brzdové, plně funkční osvětlení
  • 3 základní režimy
  • Snadná instalace
  • Možnost ovládání přes aplikaci Traxxas Link (vyžaduje TRA6511)
  • Voděodolná konstrukce
Traxxas
TRA7885

Mohlo by vás také zajímat