Traxxas LED osvětlení kompletní sada: TRX-4 G-500 / TRX-6 G63

2 149,00 Kč
TRA8898

Kompletní LED osvětlení pro expediční RC model auta Traxxas TRX-4 G-500 / TRX-6 G63. Originální světelná sada. Přesně tvarovaná LED světla. Napájecí a rozbočovací modul, montážní příslušenství.

Počet
Není skladem

Obsah balení

Balení obsahuje LED osvětlení, napájecí modul, montážní příslušenství a návod.

Charakteristika

Mercedes-Benz G 500 4x4² je jedním z největších a nejluxusnějších terénních vozidel, jaké kdy byly vytvořeny, Traxxas zachytil ducha toho auta ve svém RC modelu a Vy může jít ještě dál, s touto originální LED sadou, která udělá z každé jízdy nevšední zážitek. Nová sada LED osvětlení využívá realistické měřítko na všech komponentech, tj. přední světlomety, zadní světlomety, střesní osvětlení a boční směrovky.

Osvětlení je také vhodné do šesti-kolového provedení tohoto modelu, tedy do RC modelu Traxxas TRX-6 Mercedes G63.

Stejně jako model i osvětlení je zkonstruováno tak, aby minimalizovalo možnost vniknutí vody. Model je tak i s tímto osvětlením připraven pro Vaše divočejší dobrodružství. Bez ohledu na to, kde vede trasa, ve dne i v noci, bude TRX-4, či TRX-6 svítit.

Vlastnosti
  • Voděodolné provedení
  • Dvě intenzity svícení
  • Přesné zpracování v měřítku pro autentický vzhled
  • Jednoduchá montáž (barevné označení konektorů)
  • Čiré přední světlomety, červené zadní světlomety, čiré střešní světla a jantarově žluté poziční směrovky.
  • Napájecí modul:
    • Poskytuje konzistentní napájení, bez ohledu na typ připojeného akumulátoru (od NiMh po 3S LiPo)
    • Stálý světelný tok bez blikání, či výpadků.

* Informace o specifikaci voděodolnosti naleznete v návodu k použití. Tipy a triky na provoz v mokrém prostředí naleznete v blogu.

Instalace
  1. Sadu lze nainstalovat samostatně - všechna světla budou trvale svítit.
  2. Sadu lze zapojit v kombinaci se sadou Pro Scale (prodává se samostatně) a instalační sadou (prodává se samostatně) - získáte tím plnohodnotné chování světel jako na skutečném autě - funkční brzdová a zpátečková světla, funkční směrovky a výstražná světla, nastavitelná intenzita světlometů. Pokud ještě doplníte Bluetooth modulu (prodává se samostatně), můžete navíc osvětlení ovládat dálkově, zapínat jednotlivé části osvětlení, nebo proporcionálně měnit intenzitu světlometů. To vše v přehledné grafické aplikaci Traxxas Link, kterou si bezplatně naistalujete do chytrého telefonu.

Doporučujeme koupit

Osvětlení blatníků

Pro kompletní osvětlení je možné ještě volitelně doplnit osvětlení blatníků.

Traxxas
TRA8898

Mohlo by vás také zajímat