Spektrum přijímač SR6100AT DSMR 6CH AVC s telemetrií

2 999,00 Kč
SPMSR6100AT

6-kanálový RC přijímač Spektrum SR6100AT s modulací DSMR je určen pro RC pro auta. Vynikající dosah a odezva, vybaven systémem Spektrum AVC a plným dosahem telemetrie. Díky technologii Spektrum Smart komunikuje s elektronickými regulátory Spektrum Smart a přenáší telemetrii bez senzorů.

Počet
Není skladem

Charakteristika

6-kanálový RC přijímač pro modely aut Spektrum SR6100AT s modulací DSMR, má vynikající dosah a odezvu, zejména v místech, kde je více systémů 2,4 GHz najednou. SR6100AT je vybaven patentovaným systémem Spektrum AVC (Active Vehicle Control) a plným dosahem telemetrie. Technologie AVC čte vaše řídicí vstupy, snímá směr vašeho automobilu a provádí až 180 nastavení řízení a výkonu za sekundu, takže můžete snadno udržet přímý směr jízdy. SR6100AT díky technologii Spektrum Smart komunikuje s elektronickými regulátory Spektrum Smart FIRMA a přenáší telemetrii bez senzorů, případně konvenčních senzorů teploty, otáček a napětí pomocí adaptéru X-Bus.

Inteligentní technologie Spektrum™ Smart nabízí vyšší míru propojení s elektronikou vašeho modelu, než kdykoli předtím. Jedná se o RC systém, který vám zajistí úplnou kontrolu nad jednotlivými komponenty elektroniky a zároveň usnadňuje použití důležitých součástí modelu. Elektronika vašeho modelu bude s vámi komunikovat, a vy můžete proto zajistit co nejvyšší účinnost a výkonnost vašeho modelu. Sděluji údaje o stavu součástí, zvyšuje vaši důvěru v jejich stav a činí celý systém přehlednější.

RC souprava Spektrum s podporou funkcí Smart umožňuje okamžité stahování aktualizací firmwaru pomocí Wi-Fi a rovněž umožňuje výměnu nastavení s kompatibilními vysílačii prostřednictvím Bluetooth. Pohonné volitelné baterie Spektrum Smart LiPol mají vestavěný mikročip, který automaticky zaznamenává a komunikuje data nabíjení s volitelnými nabíječi Smart - stačí připojit sadu baterie a stisknout tlačítko „Start“. Konektory řady Smart IC ™ obsahují inovativní datový kabel, který snadno přenáší informace mezi součástmi Smart pomocí jediného připojení. A konečně, regulátory Smart nejenže dodávají energii, ale zajišťují i provoz telemetrie.

Vlastnosti přijímače Spektrum SR6100AT
  • 6kanálový přijímač s modulací DSMR / DSM2
  • Plnohodnotná telemetrie s regulátory Spektrum Firma Smart ESC
  • Skvělé pro modely, které využijí technologii AVC a další kanály pro světla, řazení a pod.
  • Možnost jízdy bez aktivní AVC
  • Plně nastavitelná míra stability, kterou lze i vypnout
  • Voděodolný povlak „Realkote“ chrání elektroniku před vlhkostí
  • Datový port senzoru trucky či buggy
  • Kompatibilní se všemi vysílači s modulací DSMR
Spektrum
SPMSR6100AT

Mohlo by vás také zajímat