Traxxas Drag startovací světla

1 049,00 Kč
TRA6595

Traxxas Drag startovací světla, pro závody RC modelů. Malé, přenosné a snadno použitelné startovací světla zajistí, že každý závod začne spravedlivě a vyrovnaně. Intenzivní viditelné LED světla. Časově náhodný strat v rozmezí 1-6 vteřin. Napájení 3x AA baterie.

Počet
Není skladem

Obsah balení

Balení obsahuje startovací světlo, manuál EN, DE, FR, IT.

Charakteristika

Závody RC modelů aut budou ještě zábavnější s novými startovacími světly Traxxas. Přenosné a snadno použitelné startovací světla zajistí, že každý závod začne spravedlivě a vyrovnaně. Není potřeba další člověk, který závod odstartuje.

Při závodu Dragsterů stačí startovací světlo zapnou a umístit před startovní čáru. Zmáčknutím tlačítka start začne 10 sekundová startovací sekvence, během které bliká oranžové světlo a vy se s modelem připravíte ke startu. Po zhasnutí oranžového světla se náhodně, v rozpětí 1-6 sekund, rozsvítí jasné zelené světlo a Vy můžete odstartovat. Náhodný zpožděný start zajistí vyrovnané závody tak, aby řidič nemohl předpovídat kdy se světlo rozsvítí.

Startovací světlo je napájeno třemi AAA tužkovými bateriemi a díky malým rozměrům se pohodlně vejde do kapsy. Vysoce svítivé LED diody jsou dobře viditelné i za jasného denního světla. Gumové nožičky zabraňují klouzání. Lehká a zároveň robustní jednotka je postavena tak, aby odolala nehodám a nárazům od RC modelů na trati.

Vlastnosti
  • Vysoce svítivé LED diody jsou snadno viditelné i za jasného denního světla
  • Kompaktní design a snadné nastavení pro závodění
  • Desetisekundové odpočítávání pro přípravu
  • Náhodné zpoždění startu 1-6 sekund zabraňuje řidičům předvídat
  • Robustní konstrukce odolná proti nárazu
  • Kompaktní, kapesní velikost
  • Kompatibilní s dálkovým ovladačem bezdrátového navijáku Traxxas (prodává se samostatně)

Doporučujeme koupit

Pro uvedení do provozu je nutné doplnit 3x AAA baterii.

Dálkové ovládaní

Startovací světla lze ovládat také dálkovým ovládáním (není obsahem balení). Dálkovým ovládáním je možné pomocí jednoho tlačítka aktivovat startovací sekvenci nebo druhým tlačítkem spustit přímo start.

Traxxas
TRA6595

Mohlo by vás také zajímat