LEGO Ninjago - Jayův elektrorobot

479,00 Kč
LEGO71740

Se stavebnicí Jayův elektrorobot od LEGO® NINJAGO® mohou děti rozvíjet své stavitelské schopnosti a přehrávat si zábavné scény ze 4. řady televizního seriálu.

Počet
Není skladem

Charakteristika

Se stavebnicí Jayův elektrorobot (71740) od LEGO® NINJAGO® mohou děti rozvíjet své stavitelské schopnosti a přehrávat si zábavné scény ze 4. řady televizního seriálu. Sada nabízí pohyblivého robota, vozidlo, pavouka a zlatý meč a je zárukou napínavého nindža dobrodružství.

Naučte se stavět s LEGO® NINJAGO®
Tato skvělá sada je speciálně navržena tak, aby mladým stavitelům ve věku od 4 let nabídla brilantní herní zážitek. Každý sáček uvnitř krabice obsahuje kompletní model a postavičku, takžeakce na sebe nenechá dlouho čekat. K dispozici je také začátečnická kostka, díky které bude stavění hračka.

Zábava pro celou rodinu
LEGO® stavebnice z edice 4+ umožňují dětem užít si společnou zábavu s dospěláky. Díky tištěné brožurce a pokynům Instructions PLUS v aplikaci s LEGO návody na stavění nebylo stavění nikdy jednodušší. Interaktivní návod v aplikaci nabízí nejrůznější zobrazovací nástroje, které vás pohodlně provedou procesem stavění.

Vlastnosti
  • Se stavebnicí LEGO® NINJAGO® Jayův elektrorobot (71740) se děti naučí stavět a prožijí spoustu zábavy s pohyblivým modelem robota a nindžovským vozidlem.
  • Akční stavebnice obsahuje 2 minifigurky postav ze 4. řady televizního seriálu NINJAGO®: nindžu Jaye a zlého Eyezora. Součástí je také speciální začátečnická kostka, díky které bude sestavení modelu hračka.
  • Úžasný model robota má pohyblivé ruce a nohy a v rukou třímá otočnou čepel a obrovský meč. Do kokpitu je možné umístit minifigurku Jaye, se kterým děti prožijí řadu napínavých příběhů.
  • Vozidlo Eyezora je vybaveno parádní otočnou plošinou s funkčním vystřelovačem, který poslouží jako skvělá inspirace pro řadu bitevních scénářů.
  • Díky 106 dílkům jde o jednoduchou a zábavnou sadu, která představuje skvělý dárek nebo odměnu pro děti ve věku od 4 let.
  • Měří přes 17 cm na výšku, 10 cm na délku a 16 cm na šířku. Když si děti s modelem Jayova elektrorobota zrovna nebudou hrát, bude se skvěle vyjímat na výstavce v pokojíčku.
  • Děti si mohou vychutnat ještě větší stavitelský zážitek díky digitálnímu návodu Instructions PLUS, který nabízí speciální zobrazovací nástroje.
  • Stavebnice z edice 4+ představují skvělý způsob, jak se děti mohou seznámit se stavěním z kostek. Díky jednoduchému návodu si mohou hrát o samotě nebo se o zábavu podělit s rodinou.
  • LEGO® kostky už více než šest desetiletí vyrábíme z těch nejkvalitnějších materiálů, díky čemuž je zaručeno, že je lze vždy bezpečně spojovat a oddělovat. A nemusítebýt nutně nindža!
  • LEGO® kostky splňují nejpřísnější bezpečnostní normy, takže děti jsou v bezpečné společnosti.
LEGO
LEGO71740