Klima RC elektronický odpalovač raket

1 899,00 Kč
KL-7070

Klima RC elektronický odpalovač raket pro dálkový a bezpečný odpal raketového motoru. Hmotnost 7g, rozměry 30x22x5mm, napájení 1,5 - 30V. Vhodný pro odpal rakety z RC modelu jak pozemní techniky nebo létajících či plovoucích modelů. Důraz na bezpečnost při provozu, režim pro jednotlivý odpal nebo funkce Multi-režim. Bez baterie (Doporučena 9V alkalická zátěžová).

Počet
Skladem u dodavatele

Charakteristika

Klima RC elektronický odpalovač raket pro dálkový a bezpečný odpal raketového motoru. Hmotnost 7g, napájení 1,5 - 30V. Vhodný pro odpal rakety z RC modelu jak pozemní techniky nebo létajících či plovoucích modelů. Důraz na bezpečnost při provozu, režim pro jednotlivý odpal nebo funkce Multi-režim. V balení není baterie. Pro řízení odpalu je potřeba připojit odpalovač k přijímači RC soupravy.

Při odpalu palníku rakety je doporučen Singl-mode - jednotlivý odpal, kdy po aktivaci přepínačem vysílače dojde ke krátkodobému impulzu. Při aktivaci Multi-mode (odejmutí propojky) se délka impulsu řídí délkou sepnutí přepínače vysílače.

Doporučujeme koupit

Baterie je doporučena 9V alkalická 6L22 do zařízení s impulsnějším či vyšším odběrem proudu. GP ULTRA alkalická baterie 6L22 9V

Klima
KL-7070

Mohlo by vás také zajímat