Eze Wind mazivo na gumové svazky 50ml

209,00 Kč
DM-LU03

Novinka roku 2020 - silikonové mazivo Eze Wind na gumové svazky pro modely letadel na gumový pohon. Přípravek výrazně snižuje tření gumy, prodlužuje se tedy dolet modelu a rovněž i životnost gumových svazků. Obsah 50 ml.

Počet
Není skladem

Charakteristika

Silikonové mazivo Eze Wind od Deluxe Materials na gumové svazky pro modely letadel na gumový pohon. Přípravek výrazně snižuje tření gumy, prodlužuje se tedy dolet modelu přibližně o 15 - 20% a rovněž i životnost gumových svazků.

Pokud chcete, aby váš model létal nejlépe, mazivo Eze Wind zlepší způsob mazání natočené gumy. Dosáhnete maximálního letového výkonu u těchto modelů. Mazivo je založena na silikonu, je bez zápachu, bezpečné na ruce a dlouhodobě stabilní (nerozkládá se jako např. oleje). Další výhodou je to, že nezpůsobuje znečištění povrchů - trup letadla tedy zůstane čistší.

Klíčové vlastnosti maziva Eze Wind
  • Určeno pro mazání gumového svazku modelů letadel na gumový pohon.
  • Přípravek je bez zápachu, bezpečný na ruce, nešpiní povrchy. Je dlouhodobě stabilní, nerozkládá se v čase jako např. minerální oleje.
  • Zvyšuje účinnost pohonu gumou - letadlo bude létat déle o 15 až 20%.
  • Prodlužuje životnost gumového svazku - je méně náchylnější k praskání a na rozdíl od mýdla či standardních olejů nerozrušuje povrch gumy.
  • Baleno v praktické nádobce o obsahu 50 ml.
  • Díly svému složení je ideální do modelářských kroužků.
DM-LU03

Mohlo by vás také zajímat