Krick Parní stroj Alex se stojatým kotlem

23 799,00 Kč
KR-22300

Krick Parní stroj Alex se stojatým kotlem pro RC modely lodí. Firma Krick má dlouholeté zkušenosti s výrobou parních strojů, které jsou vyráběny v Německu a mají proto vysokou kvalitu. Stroj je sestaven, je plně funkční. Použití pro pohon lodí do 10kg.

Počet
Není skladem

Charakteristika

Krick Parní stroj Alex se stojatým kotlem pro RC modely lodí. Firma Krick má dlouholeté zkušenosti s výrobou parních strojů, které jsou vyráběny v Německu a mají proto vysokou kvalitu. Stroj je sestaven, na podstavci je kotel s hořákem a komínem, na kterém je bezpečnostní ventil, měřidlo vodní hladiny, manometr, dále parní stroj s maznicemi a reverzní ventil, potrubí a ventily. Plně funkční, vhodný pro pohon lodí s hmotností do 10kg.

Parní stroj Alex je štíhlá verze pro menší a menší typy lodí, má stojící kotel a je ideální kombinací původního vzhledu, absolutní spolehlivosti, vysokého výkonu a maximální bezpečnosti. Moderní CNC výroba v Německu dává jistotu vysoké kvality. K provozu je potřeba mít kvalitní olej pro mazání parního stroje (KR-60100), zásobník plynu na propan butan (KR-22313), plynový filtr (KR-60105), plnicí adaptér plynu (KR-22316). Běžný strojní olej nebo na olej kola nelze použít, protože parní stroj má vysoké pracovní teploty a je proto nutné použít speciální olej parní stroje.

KR-22300

Mohlo by vás také zajímat