Roket Max vteřinové lepidlo husté 20g

159,00 Kč
DM-AD45

Roket Max se uplatní při lepení plastů, včetně lexanu. Roket Max je nejlepší volbou pro lepení plastových modelů. Lepidlo dokáže velmi dobře vyplnit mezery a chybějící části plastových dílů. Po vytvrzení lze spoj standardně opracovat žiletkou nebo smirkovým papírem.

Počet
Skladem u dodavatele

Charakteristika

Roket Max se uplatní při lepení plastů, včetně lexanu. Roket Max je možno použít pro i pro tmelení plastových modelů. Lepidlo dokáže velmi dobře vyplnit mezery a chybějící části plastových dílů. Po vytvrzení lze spoj standardně opracovat žiletkou nebo smirkovým papírem a opravené části tak uvést do původního stavu, v jakém byly před opravou.

Roket Max lepí laminát, tvrdé dřevo, kovy a gumu, a pod. Při lepení k vnitřní straně laminátového povrchu je nutné oškrabat oblast žiletkou nebo hrubým skelným papírem. Lze jej použít i pro slepení pneumatiky pro R/C auta.

Pro aplikování tlustších vrstev lepidla je vhodné používat aktivátor Deluxe Materials Rocket Blaster. Aktivátor zvýší okolní pH, a tím způsobí rychlejší polymeraci i tlustých vrstev lepidla. Aktivátor se nanáší na zalepené spoje, případně u větších ploch se aktivátor nastříká na druhou stranu lepeného spoje (na tu stranu bez lepidla). Aktivátor značně účinkovat po 8 sekundách.

DM-AD45

Mohlo by vás také zajímat