KZ AZ09 Bezdrátový přijímač pro sluchátka

799,00 Kč
KZ10
Systém s technologií Bluetooth 5.2, který dokáže z vašich oblíbených drátových KZ sluchátek udělat sluchátka bezdrátová. Ergonomické zpracování "za uši", stabilní připojení, AAC kodek, vestavěný mikrofon a ovládací prvky. Plně nabité moduly můžete používat až 6 hodin a dobíjecí pouzdro s kapacitou 800 mAh je zvládne znovu dobít 8-10 krát. Každý modul je možné používat nezávisle na tom druhém, například pro telefonní hovory. Pouzdro včetně modulů má hmotnost 94 gramů a samotné moduly pak jen 4,5 gramu každý. Systém je kompatibilní například se sluchátky KZ ZSX, ZSN, ASX, ZS10 Pro, DQ6, ZSN Pro, ZSN Pro X a dalšími modely. Tento produkt je prodáván samostatně bez sluchátek.
Počet
Skladem u dodavatele

KZ AZ09 Bezdrátový přijímač pro sluchátka
TWS HD Bluetooth háček na ucho
Upgradujte kabelová sluchátka na bezdrátová sluchátka
Podpora přenosu kódování zvuku AAC
Bluetooth 5.2 čip

Drátová sluchátka na bezdrátová sluchátka
Připojitelný Bluetooth háček na ucho
Zásuvný modul KZ AZ09 s pozlacenými kolíky dělá ze sluchátek bezdrátová sluchátka během několika sekund a zbavuje je pout kabelů. Můžete si vybrat sluchátka s hybridní technologií/dynamickou/vyváženou armaturou a objevovat další vzrušující upgrady.

Můžete použít sluchátka s kolíkem 0,75/0,78 mm. Vhodné pro sluchátka KZ ZSX, ZSN, ASX, ZS10 Pro, DQ6, ZSN Pro, ZSN Pro X a další sluchátka KZ.

Silná kompatibilita
Zbavte se pout kabelových sluchátek
KZ AZ09 lze připojit téměř ke všem zařízením s funkcemi Bluetooth. Kompatibilita je silná. Ať už se jedná o systém iOS nebo Android, je kompatibilní. Už se nemusíte starat o délku kabelu sluchátek.
Tento produkt je určen pouze pro upgrade Bluetooth. Prodávám bez sluchátek.

Bluetooth 5.2 čip
Připojení je stejně stabilní jako kabelové
Ve srovnání s čipem verze 5.0 je spotřeba našeho čipu nižší, což přináší delší životnost baterie. Dokáže se automaticky připojit a automaticky spárovat. Kvalita zvuku je stabilní jako po drátě.

Výdrž baterie: přibližně 6 hodin
Dosah bluetooth: asi 15m
Herní režim: 40 ms

Lehký, ale výkonný
Nepřetržitá výdrž baterie v nabíjecím pouzdře
Bluetooth ušní háček KZ AZ09 lze v plně nabitém stavu používat asi 6 hodin a nabíjecí pouzdro vydrží 8-10krát.

Rychlejší odezva
Duální hostitel
Technologie přenosu Dual Channel
Eliminujte konvenční jeden hostitel, duální přenos, nižší zpoždění, dva ušní háčky lze připojit k různým zařízením Bluetooth a ušní háčky lze používat samostatně.

Ovládání základního ovládání jedním kliknutím
Od párování až po ovládání je velmi jednoduché. Stačí pohnout prstem. Můžete rychle splnit různé požadavky. Funkce se mohou lišit podle zařízení.

Specifikace:
Bluetooth verze: 5.2
Dosah bluetooth: 15m
Hmotnost náušnicového háčku: 4,5g (jeden)
Hmotnost nabíjecího pouzdra: 85g
Kapacita baterie ušního háčku: 50mA
Kapacita baterie nabíjecího pouzdra: 800mA

KZ
KZ10