Krick Parní stroj Alex s ležatým kotlem

23 799,00 Kč
KR-22301

Krick Parní stroj Alex s ležatým kotlem pro RC modely lodí. Firma Krick má dlouholeté zkušenosti s výrobou parních strojů, které jsou vyráběny v Německu a mají proto vysokou kvalitu. Stroj je sestaven, je plně funkční. použití pro lodě do 10kg.

Počet
Není skladem

Charakteristika

Krick Parní stroj Alex s ležatým kotlem pro RC modely lodí. Firma Krick má dlouholeté zkušenosti s výrobou parních strojů, které jsou vyráběny v Německu a mají proto vysokou kvalitu. Stroj je sestaven, na podstavci je kotel s hořákem a komínem, na kterém je bezpečnostní ventil, měřidlo vodní hladiny, manometr, dále parní stroj s maznicemi a reverzní ventil, potrubí a ventily. Plně funkční pro lodě do 10kg.

Parní stroj Alex je štíhlá verze pro menší a menší typy lodí, má ležatý kotel a je ideální kombinací původního vzhledu, absolutní spolehlivosti, vysokého výkonu a maximální bezpečnosti. Moderní CNC výroba v Německu dává jistotu vysoké kvality. K provozu je potřeba mít kvalitní olej pro mazání parního stroje (KR-60100), zásobník plynu na propan butan (KR-22313), plynový filtr (KR-60105), plnicí adaptér plynu (KR-22316). Běžný strojní olej nebo na olej kola nelze použít, protože parní stroj má vysoké pracovní teploty a je proto nutné použít speciální olej parní stroje.

KR-22301

Mohlo by vás také zajímat