Modelcraft protiskluzová podložka 50x200cm

209,00 Kč
SH-PAM1000

Modelcraft měkká protiskluzová podložka o rozměrech 0,5m x 2m je vhodná všude tam, kde potřebujete mít své nářadí a různé předměty uloženy fixně na svém místě. V zásuvce nebudou měnit svoji polohu, v úložném boxu či schránce na nářadí budou stále na svém místě. Vyřízněte si potřebný formát.

Počet
Není skladem

Charakteristika

Modelcraft měkká protiskluzová podložka o rozměrech 0,5m x 2m je vhodná všude tam, kde potřebujete mít své nářadí a různé předměty uloženy fixně na svém místě. V zásuvce nebudou měnit svoji polohu, v úložném boxu či schránce na nářadí budou stále na svém místě. Vyřízněte si potřebný formát a vložte podložku do zásuvky, úložných prostor, schránek na nářadí, kufrů do auta a dalších. Jakmile je měkká podložka na svém místě, bude chránit a bezpečně uchopovat předměty, čímž zabrání jejich uklouznutí a převrácení.

Vlastnosti
  • Měkký protiskluzový povrch
  • Řezejte na míru a použijte kdekoli
  • Ideální pro skladování doma, v dílně či automobilu
  • 0,5m x 2 m
Kolekce SHESTO Modelcraft

V kolekci SHESTO Modelcraft se nachází komplexní řada užitečných speciálních, často obtížně dostupných přesných ručních nástrojů a příslušenství, nezbytných pro přesnou práci. Řada nástrojů Modelcraft je určena tam, kde je zapotřebí pracovat s drobnými díly, jako jsou modely, elektronika či jiná řemesla.

Shesto
SH-PAM1000

Mohlo by vás také zajímat