AMATI Bellezza Sportovní člun 1:8 kit

5 799,00 Kč
KR-25056

Stavebnice AMATI Bellezza Sportovní člun 1:8 kit, je určena pro modeláře který si postaví funkční RC model lodi. V balení je kvalitní laminátový bíle nabarvený trup lodi s již natřenou palubou, polštářky sedadel a kováním. Bez dalšího příslušenství. Vybavení lodi je potřeba zvolit dle vlastního uvážení.

Počet
Skladem u dodavatele

Obsah balení

Balení obsahuje trup lodi s laminátovými díly krytů paluby, sáčky s díly pro sedačky, kovové díly a doplňky, barevný obrázkový návod a vícejazyčný manuál.

Charakteristika

Stavebnice AMATI Bellezza Sportovní člun 1:8 kit, je určena pro modeláře který si postaví funkční RC model lodi. V balení je kvalitní laminátový bíle nabarvený trup lodi s již natřenou palubou, polštářky sedadel a kováním. Bez dalšího příslušenství. Vybavení lodi je potřeba zvolit dle vlastního uvážení.

Měřítko 1:8, délka 850 mm, šířka 300mm, hmotnost laminátového trupu cca 2300g.

Obal s fotografií hotového modelu

Stylová krabice s fotografií hotového modelu je pečlivě, vkusně a kvalitně graficky vyvedena a obsahuje název, technické údaje a měřítko modelu.

Co naleznete v balení

Po otevření víka krabice naleznete trup lodi s laminátovými díly krytů paluby, sáčky s díly pro sedačky, kovové díly a doplňky, barevný obrázkový návod a manuál.

Sada dokumentace

Set obsahuje barevně vyvedený list s postupem stavby a návod k sestavení modelu. Model patří mezi jednoduché téměř hotové stavebnice s řadou hotových dílů. Stavba je jednoduchá a vhodná i pro začátečníky.

Značka Amati

Firma Amati byla založena v Turíně v roce 1879, původně působila v oblasti umělecké činnosti, před 130 lety započala výroba lodních modelů a od té doby se svými designéry, umělci a konstruktéry nabízí modelářským nadšencům jen ty nejlepší a nejmodernější výrobky.

Dnes představuje rozsáhlý záběr a různorodé modely, které uspokojí všechny: od slavných a krásných jachet až po historické galeony, světově proslulé parníky, sportovní lodě a ponorky. Vysoká kvalita materiálů, podrobné konstrukční plány a originalita výrobků jsou vždy doprovázeny novými podněty, to vše firmu Amati posunulo mezi světovou elitu výrobce modelů lodí.

Všechny modely lodí mají vyčerpávající montážní plány a pokyny krok za krokem pro začátečníky i zkušené modeláře, pro dlouhé hodiny zábavného modelářství. Společnost Amati má vždy pečlivě na očích tržní požadavky, kde se potvrzuje trvale vysoká kvalita modelů, příslušenství a modelů miniatur, je přesnost naprosto nezbytná.

Ve výrobním segmentu se nachází miniaturní modely lodí do láhve, historické starověké lodě z období starého Egypta, Řecka, Skandinávie, Číny, středověké lodě, parníky, čluny, plachetnice, sportovní lodě a moderní jachty.

Podle úrovně zkušeností, které jsou potřebné pro stavbu, lze stavebnice rozdělit pro začátečníky, mírně pokročilé, pokročilé nebo experty. Výrobce nabízí i hotové modely maket lodí, zde jde o sportovní dřevěné historické i modernější a moderní sportovní či rychlostní čluny.

Stavební obtížnost

Stavebnice pro mírně pokročilé jsou vhodné pro stavitele, kteří již postavili jednodušší model pro začátečníky a mají základní modelářské zkušenosti. Modely této obtížnosti jsou propracovanější, obsahují již více detailů a stavba je časově náročnější.

Doporučujeme koupit

Pro stavbu doporučujeme koupit nářadí, lepidlo a barvy.

Modelářské nářadí a podložka

Ke stavbě modelů lodí je nutné vhodné nářadí. Doporučujeme výbornou sadu Modelcraft nářadí pro lodní modeláře (sada 12ks), nebo Modelcraft nářadí pro modeláře (sada 18ks). Dále doporučujeme koupi nylonových svorek a nepostradatelné modelářské špendlíky. Pro úpravu, přesné řezaní, lepení dílů a také jako ochranu stolu doporučujeme modelářskou podložku.

Lepidlo a barvy

Pro lepení doporučujeme univerzální disperzní lepidlo a Robitronic vteřinové lepidlo střední 20ml. K barvení doporučujeme akrylové emailové barvy. Barvy nanášejte kvalitními štětci (ploché štětce na povrchy, kulaté štětce pro detaily).

Doporučená minimální výbava lodního modeláře:
  • Modelářský nůž nebo skalpel
  • Mini vrtačka
  • Vrtáky o průměrech 0,5 až 3mm
  • Brusné papíry o různé zrnitosti
  • Nůžky
  • Pinzeta
  • Kolíčky na prádlo
  • Tužka
  • Pravítko
  • Sada jehlových pilníků
  • Šicí stroj na šití plachty
Amati
KR-25056

Mohlo by vás také zajímat