MAMOLI Swift 1776 1:70 kit

4 899,00 Kč
KR-21759

Stavebnice neplovoucího modelu lodi MAMOLI Swift v měřítku 1:70 z roku 1776. HMS Swift byl postaven v roce 1776, pro královské námořnictvo a poté se plavil pod britskou vlajkou v letech 1776 až 1778. V balení jsou dřevěné díly, lišty a množství kování, lanoví, návod, plány atd.

Počet
Skladem u dodavatele

Obsah balení

Balení obsahuje sadu překližkových dílů, sadu dřevěných lišt o různém průřezu, blistr s drobnými díly, sadu výkresů, český návod ke stavbě a manuál anglický, německý, francouzský a italský.

Charakteristika

Stavebnice neplovoucího modelu lodi MAMOLI Swift v měřítku 1:70 z roku 1776. HMS Swift byl postaven v roce 1776, pro královské námořnictvo a poté plavil pod britskou vlajkou v letech 1776 až 1778. V balení jsou dřevěné díly, lišty a množství kování, lanoví, návod, plány atd.

Sada obsahuje 14 kovových děl. Laserem řezané dřevo umožňuje snadnou konstrukci. Ocelové armatury jsou obsaženy stejně jako součástí vybavení jako záchranné čluny a kotvy, bloky. panenky, šňůra, měděný a mosazný řetěz, hřebíky, kovové ozdoby, typové štítky a štítky atd.

Model je v měřítku 1:70, délka 421 mm, výška 392 mm. Kit je dnes vyráběn moderní laserovou technologií, která zajišťuje vysokou přesnost montáže součástí. Dvojité bednění je standardní. Mnoho tvarovek z litého kovu nebo dřeva. Modely lodí od Mamoli jsou již po řadu let oblíbeny. Široká škála různých typů modelů a klasické materiály charakterizují tuto sérii.

Obal s fotografií hotového modelu

Stylová krabice s fotografií hotového modelu je pečlivě a vkusně a kvalitně graficky vyvedena a obsahuje název, technické údaje a měřítko modelu.

Co naleznete v balení

Po otevření víka krabice naleznete dřevěné díly modelu z překližky, sadu lišt, drobné součásti uzavřené v plastovém průhledném blistru, sadu výkresů a český návod.

Sada výkresů

Set obsahuje kompletní sadu výkresové dokumentace s postupem stavby, na výkrese jsou pečlivě označeny díly a je zde i seznam jednotlivých součástí modelu.

Modely Mamoli

Stavebnice neplovoucích modelů lodí značky Mamoli jsou velmi populární, díky velkému výběru modelů s množstvím prvků za atraktivní cenu. Díly stavebnice jsou vyřezány pomocí moderní laserové technologie, která zajišťuje, že jednotlivé díly dokonale sedí. Veškeré příslušenství v sadě je vyrobeno ze dřeva a kovu a je z velké části předem opracované.

Každý, kdo zatouží po vlastní vlastnoručně vyrobené lodi, se musí připravit na to, že bude mít po řadu týdnů či měsíců po večerech dělat. Znamená to mít určitou zručnost a znalost páce s různými materiály, lepidly, barvami a laky. Ve stavebnici je především základní stavební materiál, stavební podklady a množství drobných či miniaturních součástí a dekorací. Nicméně tato práce vám dá nahlédnout do tajů konstrukce lodí, do historie skutečných lodí a častokrát i může přivést ke komunitě lidí, posedlými stejnou vášní k lodnímu modelářství.

Stavební obtížnost

Stavebnice pro mírně pokročilé jsou vhodné pro stavitele, kteří již postavili jednodušší model pro začátečníky a mají základní modelářské zkušenosti. Modely této obtížnosti jsou propracovanější, obsahují již více detailů a stavba je časově náročnější.

Doporučujeme koupit

Pro stavbu doporučujeme koupit nářadí, lepidlo a barvy.

Modelářské nářadí a podložka

Ke stavbě modelů lodí je nutné vhodné nářadí. Doporučujeme výbornou sadu Modelcraft nářadí pro lodní modeláře (sada 12ks), nebo Modelcraft nářadí pro modeláře (sada 18ks). Dále doporučujeme koupi nylonových svorek a nepostradatelné modelářské špendlíky. Pro úpravu, přesné řezaní, lepení dílů a také jako ochranu stolu doporučujeme modelářskou podložku.

Lepidlo a barvy

Pro lepení doporučujeme univerzální disperzní lepidlo a Robitronic vteřinové lepidlo střední 20ml. K barvení doporučujeme akrylové emailové barvy. Barvy nanášejte kvalitními štětci (ploché štětce na povrchy, kulaté štětce pro detaily).

Doporučená minimální výbava lodního modeláře:
  • Modelářský nůž nebo skalpel
  • Mini vrtačka
  • Vrtáky o průměrech 0,5 až 3mm
  • Brusné papíry o různé zrnitosti
  • Nůžky
  • Pinzeta
  • Kolíčky na prádlo
  • Tužka
  • Pravítko
  • Sada jehlových pilníků
  • Šicí stroj na šití plachty
Mamoli
KR-21759

Mohlo by vás také zajímat