• Sleva!

Bburago Porsche 911 RSR GT 1:43

159,00 Kč
BB18-38048

Kovový model Bburago 18-38048 Porsche 911 RSR GT v měřítku 1:43 nejen pro sběratele. Detailní provedení, přívětivá cena, délka přibližně 10 cm, barva modelu je v závodnickém provedení.

Počet
Skladem na prodejně 1 ks

Charakteristika

Sbíráte kovové modely autíček? Nebo jen chcete udělat radost svému synkovi nebo známým? Kovové modely autíček Bburago jsou pro tyto účely přímo dělané!

Kovový model auta Bburago 18-38048 Porsche 911 RSR GT v měřítku 1:43 je dodáván v papírové krabičce. Barva modelu je v závodnickém provedení.

Sběratelské modely aut Bburago patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému zpracování, ale také přívětivé ceně. Karosérie modelů je vyrobena z litého kovu, který je kombinovaný s plastovými díly. Model obsahuje velké množství detailů a získá si Vás jedinečným detailním provedením.

Informace o automobilu

Porsche na Festivalu rychlosti v Goodwoodu v roce 2019 představilo novou generaci závodního speciálu 911 RSR GTE. Byl uveden ve všech významných motoristických soutěžích a především v šampionátu FIA WEC a závodech jako 24 h Daytona a 24 h Le Mans. Porsche nasadil 911 RSR GTE v kategoriích GTE Pro a GTE Am a také v americké GTLM.

Technicky navazuje model na předchozí provedení a na rozdíl od silničních 911 má motor přesunutý před zadní nápravu, takže je technicky vzato uprostřed. Vozu zůstává atmosférický plochý šestiválec, má ale objem 4,2 litru. Výkon je 515 koní, ale ten mohl být omezen velikostí restriktoru kvůli pravidlům BoP (Balance of Performance, aby se zajistila vyrovnanost startovního pole s různými vozy odlišné konstrukce). Převodovka je šestistupňová sekvenční.

Řada modelů Bburago Race

Řada Bburago Race nabízí mnohem detailnější provedení tamponového tisku, podrobněji vytvořené vnitřní detaily modelu (např. přístrojová deska). Modely jsou zaměřeny na závody a baleny v tradičním balení na plastovém podstavci pro sběratele.

Klíčové vlastnosti
  • Karosérie je vyrobena z litého kovu.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Detailní zpracování.
  • Vhodné pro děti od 3 let.
Bburago
BB18-38048
1 Položka

Mohlo by vás také zajímat