Spektrum přijímač Dual, regulátor stejnosměrný Firma 25A

1 769,00 Kč
SPMXSER1025

Combo obsahuje Spektrum přijímač s duálním protokolem SLT a DSMR a stejnosměrný regulátor Firma 25A. Telemetrická data baterie a regulátoru snadno a v reálném čase, přímo na vašem vysílači Spektrum kompatibilním se Smart. Určeno pro RC mini auta 1:16 s napájením 2-3S LiPol.

Počet
Není skladem

Charakteristika

Combo 2-v-1 obsahuje integrovaný 2-kanálový Spektrum přijímač s duálním protokolem SLT a DSMR, se stejnosměrný regulátor Firma 25A. Telemetrická data baterie a regulátoru snadno a v reálném čase, přímo na vašem vysílači Spektrum kompatibilním se Smart. Určeno pro RC mini auta 1:16 s napájením 2-3S LiPol.

Upgradujte své modely se stejnosměrným motorem na technologii Spektrum Smart, s přijímačem s duálním protokolem a regulátorem Firma Smart 25A. Získejte cenná telemetrická data baterie a regulátoru snadno a v reálném čase, přímo na vašem vysílači Spektrum kompatibilním se Smart – včetně proudu motoru, vstupního napětí, zbývající kapacity baterie a dalších informací, které pomohou prodloužit životnost baterie tím, že cčas ukončíte jízdu a nabijete baterii. Čistá a snadná instalace bez dalších kabelů s úsporou místa a hmotnosti při instalaci.

Vlastnosti
  • Telemetrie s duálním přijímačem a regulátorem, vše v jednom
  • Duálníl Protokol – kompatibilní s vysílači SLT a DSMR
  • Trvalý výkon 25 A / krátkodobý 70 A – ideální pro 1:16 mini a mikro auta
  • Kompatibilní s 2-3S LiPol baterií
  • Kompatibilní s 5-9 článkovou NiMH baterií
  • Voděodolné provedení
  • Více prvků ochrany
  • Programování z vysílače přes telemetrii Text Gen
  • Volitelný Smart Programovací box
  • Kompaktní se snadnou instalací
  • Připraven k instalaci – není nutné pájení
Vybaveno technologií SMART

Spektrum přijímač Dual s integrovaným regulátorem Firma, je připraven přenášet telemetrická data s využitím nejnovější technologie Spektrum Smart. Ta zajišťuje, že veškerá elektronika vašeho auta spolupracuje pro maximální efektivitu a výkon. Nabízí přehled o stavu součástí pohonu, aniž by byly potřeba další senzory nebo kabely.

Duální protokol Spektrum

Spektrum přijímač Dual obsažený v setu, je kompatibilní s volantovými vysílači Spektrum DSM2®/DSMR®/SLT a obsahuje vestavěnou Smart telemetrii. Použijte vysílač Spektrum s telemetrií kompatibilní se Smart, pro zobrazení dat které poskytuje regulátor SMART a použitá baterie SMART.

Voděodolné provedení

Voděodolné provedení setu Spektrum™ Firma™ Smart je vhodné do každého počasí a umožňuje provoz v téměř jakémkoli terénu a téměř za jakýchkoli podmínek. (viz voděodolnost)

Možnosti programování

K dispozici je více možností programování. Pomocí programovacího boxu Smart Firma™ ESC můžete snadno změnit nastavení tak, aby vyhovovala vašim jízdním podmínkám. Pro ty, kteří mají vysílač Spektrum s podporou Text Gen, lze programování a úpravu nastavení regulátoru provádět přímo z vašeho vysílače Spektrum, nejsou potřeba žádné další moduly nebo dráty!

* Informace o specifikaci voděodolnosti naleznete v návodu k použití. Tipy a triky na provoz v mokrém prostředí naleznete v blogu.

Spektrum
SPMXSER1025

Mohlo by vás také zajímat