Spektrum Smart regulátor střídavý Avian 130A BL 3-6S

3 709,00 Kč
SPMXAE1130

Regulátor Spektrum Smart Avian 130A 3-6S . Dokonalý přehled o stavu pohonné jednotky, k dispozici jsou prostřednictvím telemetrie v reálném čase k dispozici otáčky, teplotu, napětí baterie a kapacitu. A to bez dalších senzorů!

Počet
Není skladem

Obsah balení

V balení je regulátor Spektrum Smart Avian 130A 3-6S, samolepky Spektrum Smart, návod v češtině, manuál EN, DE, FR, IT.

Charakteristika

Inovace Spektrum Smart pokračuje celistvou řadou leteckých střídavých regulátorů Avian. Regulátor Spektrum Smart Avian 130A pro napájení 3S - 6S LiPol, je vhodný pro velké modely letadel a vrtulníků. Díky technologii Smart nabízí dokonalý přehled o stavu vaší pohonné jednotky, k dispozici máte prostřednictvím telemetrie v reálném čase k dispozici proud, teplotu, celkové napětí baterie, napětí jednotlivých článků baterie, teplotu baterie, zbývající kapacitu a otáčky motoru. A to bez dalších senzorů! Inteligentní technologie Smart zajišťuje, že veškerá elektronika vašeho modelu letadla bude hladce spolupracovat, pro dosažení maximální efektivity a výkonu. Nabízí informace o stavu každé součásti systému, zvyšuje vaši důvěru v její schopnosti a činí celý systém pohonu snadno použitelný. Systém Smart tvoří kompatibilní vysílač Spektrum, přijímač Smart, regulátor Smart, případně baterie Smart.

O řízení regulátoru se stará moderní 32-bitový mikrokontrolér ARM Cortex M4. Informace o typu, teplotě a napětí článků Smart baterie regulátor načítá přímo z baterie prostřednictvím datového vodiče. Takže již Již nepotřebujete žádné senzory či moduly, vše je jednoduše dohromady. Informace se Vám zobrazí na displeji vysílače (je nutné mít vysílač Spektrum 2. generace (Spektrum DX6e, DX6, DX7, DX8e, DX8 G2, DX9, DX10t, DX18, iX12, iX20, NX).

Přenos dat po jednom vodiči

Úžasnou inovací pro přenos telemetrických údajů systému při použití baterie Spektrum Smart (otáčky, teplota, napětí baterie a zbývající kapacita), je absence senzorů telemetrie. Data z akumulátoru se vyčítají prostřednictvím datového vodiče. Do přijímače jsou data přenášena přes protokol SRXL2. Regulátory Spektrum Avian jsou samozřejmě zpětně kompatibilní s klasickým PWM signálem, takže můžete regulátor provozovat i na klasickém PWM výstupu.

Kompatibilita konektorů IC/EC

Regulátory jsou vybaveny bateriovými konektory řady IC. Při použití s baterií Spektrum Smart, vybavenou konektorem IC3 nebo IC5, může regulátor přijímat a přenášet telemetrická data baterie. Konektory EC3 a EC5 jsou s konektory IC3 a IC5 zpětně kompatibilní, přijdete však o možnost načítání dat z akumulátoru.

Informace o Smart akumulátoru

Při použití regulátoru s baterií Spektrum Smart, regulátor automatiky načítá veškerá data z baterie. Na displeji vysílače Spektrum se vám zobrazí užitečné informace, jako je počet cyklů, zbývající kapacita baterie, napětí jednotlivých článků.

Snadná montáž regulátoru

Regulátor Avian 130A je v plastové krabičce s patkami, do modelu můžete regulátor bud přišroubovat, nebo jej můžete přilepit oboustrannou lepicí páskou. Na horní straně je hliníkový chladič.

Široké možnosti programování

Díky mnoha nastavitelným parametrům si můžete upravit chování regulátoru podle vašich požadavků. Regulátory Avian lze programovat těmito způsoby:

  • Pomocí programovací karty (obj. č. SPMXCA200).
  • Pomocí vysílače Spektrum 2. generace (je nutné mít ve vysílači dostatečně nový firmware a regulátor mít zapojená v přijímači podporující protokol Spektrum SRXL2).
  • Pomocí počítače a aplikace Spektrum Smart Link (regulátor se k počítači připojuje prostřednictvím programovací karty SPMXCA200. Aplikace rovněž umožňuje provést aktualizace firmware regulátoru.

Více informací v článku Způsoby programování regulátorů Spektrum Firma a Avian.

Klíčové vlastnosti regulátoru Spektrum Smart Avian 130A
  • Vhodný modely letadel, vrtulníky, větroně
  • Nastavitelný vysoce výkonný BEC
  • Jednoduché zapojení nevyžaduje žádné další senzory
  • Vybaven konektorem IC5 a dutinkami 4mm
  • Regulátor obsahuje moderní 32-bitový mikrokontrolér s jádrem ARM Cortex M4
  • Více možností programování díky programovacímu boxu Smart včetně aktualizace firmware
  • Dva napájecí výstupy BEC
  • Nadproudová a tepelná ochrana
  • Automatické odpojení LiPo při nízkém napětí
  • Ochrana Fail Safe
  • Kompaktní, snadná instalace
  • Robustní pouzdro s úchyty se snadno instaluje do trupu
  • Konektory řady IC5 jsou kompatibilní s konektory EC5
Spektrum
SPMXAE1130

Mohlo by vás také zajímat