Antonio Live & Fly - Polokošile TIGER MOTH S

1 259,00 Kč
ANT031600113

Unisexová polokošile s potiskem Antonio Live & Fly W, TIGER MOTH pro piloty a modeláře. Velikost S, polokošile v provedení s krátkým rukávem. 100% bavlna ring-spun, látka 200 g/m2, pleteno piqué, barva modrá. Tento produkt je dárkově zabalen.

Počet
Není skladem

Charakteristika

Unisexová polokošile s potiskem Antonio Live & Fly W, TIGER MOTH pro piloty a modeláře. Velikost S, polokošile v provedení s krátkým rukávem. 100% bavlna ring-spun, látka 200 g/m2, pleteno piqué, barva modrá. Tento produkt je dárkově zabalen. Unisexová polokošile v provedení s krátkým rukávem je vyrobena z bavlněného materiálu, který odvádí pryč bezpečně pot a navíc působí stále příjemně na těle.

Samozřejmě, pro létání v takovémto stroji, kde vám kolem hlavy neustále proudí vzduch rychlostí něco přes 100 km/h, je potřeba se pořádně obléct, a v zásadě je jedno, jestli létáte v létě nebo při teplotě jarního a podzimního počasí (zimní létání jsem zatím nezkoušel, nejsem sebevrah). Abych to zvládl a svoji přes 185 cm vysokou postavu v teplé bundě vměstnal do kabiny, musel jsem na stará kolena začít opětovně trochu cvičit a držet se doporučení vnučky, která mi nedávno na jedno blahopřání k narozeninám napsala: „Nelež doma a lítej, dědo.“ Pilot Milos Dermis.

Antonio
ANT031600113

Mohlo by vás také zajímat