Hobbyzone Duet S 2 0.5m RTF

2 899,00 Kč
HBZ05300

Chcete si vyzkoušet ovládání RC modelu letadla pomocí vysílače na dálkové ovládání a nechcete příliš utrácet? Pak je Duet S 2 určen právě pro vás. Vše potřebné je součástí setu, létat můžete ihned po nabití baterie. Duet S 2 je nyní vybaven exkluzivní technologií SAFE®, která pomáhá při výuce létání.

Počet
Není skladem

Obsah balení

Balení obsahuje hotový sestavený model Duet S 2, tří-kanálový ovladač s integrovaným nabíječem a bateriemi 4x AA, LiPol akumulátor 150mAh do modelu, návod v češtině, manuál EN, DE, FR, IT.

Charakteristika

Rádi byste vyzkoušeli řízení modelu letadla a nechce se vám příliš utrácet? Právě pro vás je tu Duet S 2, hotový model s ovladačem a pohonnou baterií. Vše potřebné je součástí balení, stačí nabít LiPol akumulátor a můžete na start. Duet S 2 je nyní vybaven exkluzivní technologií SAFE®, která pomáhá při výuce létání. Nejvýhodnější cena pro první pokusy s dálkově řízeným modelem letadla.

Vítejte ve vzrušujícím světě RC (rádiem řízeného) létání! Pokud jste někdy snili o tom, že se naučíte létat s dálkově řízenými modely, jste nyní jen krůček od splnění svého snu. I když jste ještě nikdy neletěli s modelem letadla, je Duet S 2 skvělou volbou, se kterým lze létat na louce, v parcích, fotbalových hřištích a dalších vhodných prostorech, kam se větší modely nevejdou. Je vybaven exkluzivní a inovativní technologií SAFE® (Sensor Assisted Flight Envelope) společnosti Horizon Hobby, která pomáhá předcházet ztrátě orientace a pádům, proto se můžete snadněji naučit létat. Režimy pro začátečníky a zkušené, vám umožní vybrat si úroveň stability a kontroly, kterou potřebujete nebo jste připraveni vyzkoušet, pouhým stisknutím řídící páčky. Je také vybaven telemetrickými funkcemi, které posílají úroveň napětí letové baterie do vysílače, aby si pilot ověřill, kolik času přibližně zbývá do konce letu. 3-kanálové ovládání nabízí ovládání výškovky (stoupání/klesání), řízení a ovládání plynu, zatímco dva elektromotory poskytují dostatek výkonu a diferenciální tah pro řízení směru letu.

RTR - Připraven k letu

Model je kompletně sestaven a připraven k letu. Pohonný LiPol akumulátor o kapacitě 150 mAh se nabíjí přímo ve vysílači, sada 4 ks alkalických AA baterií je součástí balení. Duet S 2 je vyroben z odolné pěnové hmoty, má odnímací podvozkovou nohu pro možnost startu a přistání nebo start z ruky a přistání do trávy.

Kompletně sestaven

Duet S 2 je kompletně sestaven a připraven k letu hned po vybalení z krabice. To znamená, že než si přečtete návod a vložíte 4 ks AA baterie do ovladače, nabijete baterii a můžete jít na start.

Odolný drak modelu

Konstrukce draku modelu je vyrobena z materiálu EPS, který je velmi lehký, ale i dostatečně odolný.

Úroveň dovedností 1 – Nejsou vyžadovány žádné zkušenosti

Modely letadel úrovně dovedností 1, jsou perfektní pro začátečníky a začínající RC (rádiem řízené) piloty, protože k létání s nimi nejsou potřeba předchozí zkušenosti!

Odnímací podvozek

Pokud máte možnost odstartovat z rovné plochy jako je asfalt, beton, rovná dlažba apod., můžete použít podvozek s kolečky. Když létáte na louce, můžete podvozek snadno sundat a startovat z ruky a přistávat do trávy.

Pohonná baterie

Model Duet S 2 pohání dvojice motorů, která je napájena z LiPol baterie 150mAh. Nabíjí se přímo ze samotného ovladače, připojením do konektoru (viz návod).

Vlastnosti modelu letadfla Duet S 2
  • Vše, co potřebujete k letu, je součástí balení
  • Vysílač v pásmu 2.4GHz s vestavěným nabíječem
  • Zářivé zbarvení pomáhá v orientaci během letu
  • 3-kanálový ovladač pro bezpečné řízení
  • Technologie SAFE pomáhá výuce létání v začátcích
  • Odolná a lehká konstrukce pomáhá předcházet poškození při nárazu
  • Tichý provoz, díky odnímatelnému podvozku lze přistávat i do trávy
  • Nabíjecí LiPol akumulátor 3.7V 150mAh
  • Obsahuje 4 ks AA baterie pro napájení vysílače

Doporučujeme koupit

Doporučujeme dokoupit náhradní LiPol akumulátor. Akumulátor lze dobíjet i nabíječi napájenými ze sítě (SPMXC2050I + SPMXCA312). Položky jsou uvedeny v Doporučeném příslušenství.

Pro více zábavy doporučujeme koupit náhradní pohonný LiPol akumulátor 3.7V 150mAh:
Doporučené akumulátory
  • Nejlehčí LiPo akumulátor E-flite LiPo 3.7V 70mAh 15C.
  • LiPo akumulátor pro delší dobu letu E-flite LiPo 3.7V 150mAh 25C.
Ochranné obaly na akumulátory

Ochranné obaly jsou určeny k omezení rizika spojeného s přepravou a nabíjením akumulátorů. LiPo akumulátory dokáží, při zachování malých rozměrů a nízké hmotnosti, poskytnou vysoké vybíjecí proudy a disponují velkou kapacitou pro dlouhý jízdní čas. Naopak LiPo akumulátor je náchylný především na mechanické poškození.

Hobbyzone
HBZ05300

Mohlo by vás také zajímat