Hobbyzone Sport Cub 2 0.6m SAFE RTF

4 899,00 Kč
HBZ444000

Chcete si vyzkoušet řízení RC modelu i letecký simulátor? To vše obsahuje set modelu letadla Sport Cub 2 0.6m Obsahem je vše potřebné k letu, ovladače s USB-C výstupem pro simulátor a trial verzi leteckého simulátoru RealFlight Trainer Edition.

Počet
Skladem u dodavatele

Obsah balení

Obsahem balení je sestavený model mini Sport Cub 2 0.6m se systémem SAFE™, nainstalované díly: Hobbyzone stejnosměrný motor, Spektrum řídicí jednotka Sport Cub 2, Spektrum servo lineární 2.3g s dlouhým chodem a ofsetem. Obsaženy jsou komponenty: E-flite LiPol baterie 3.7V 150mAh 25C, E-flite nabíječ LiPo 3.7V 300mA USB, vysílač Spektrum MLP6 2.4GHz mód 2 USB-C, 4 ks AA baterií do vysílače, klíč pro trial verzi simulátoru RealFlight® Trainer Edition (platforma Steam), návod v češtině, manuál EN, DE, FR, IT.

Charakteristika

Chcete si vyzkoušet řízení RC modelu a nechcete příliš investovat? Mikro model letadla Sport Cub 2 o rozpětí křídla 0.6 m je výbornou volbou, protože set obsahuje vše potřebné k letu a co víc, má integrovanou elektronickou ochranu letových poloh SAFE® (Sensor Assisted Flight Envelope). Nedojde ke krizovým situacím, protože elektronika zabrání většímu náklonu modelu a když pustíte páky řízení ovladače, tak se model sám srovná do vodorovného letu. Navíc pokud budete létat jako pokročilí už bez bezpečnostní ochrany SAFE a dostanete se do situace kdy ztratíte kontrolu nad řízení, stačí rychle zmáčknout tlačítko záchrany Panika a model se ihned srovná do vodorovného letu. V balení je obsažen přístupový kód pro instalaci trial verze simulátoru RealFlight® Trainer Edition! Verze RTF je dodávána se vším, co potřebujete k letu, včetně baterie, nabíječe a ovladače, který je vybaven portem USB-C pro přímé připojení k počítači.

Verze RTF obsahuje jako bonus klíč Steam® pro stažení a aktivaci tréninkové verze RC leteckého simulátoru RealFlight® Trainer Edition. Simulátor obsahuje řadu nejpopulárnějších cvičných letadel a vrtulníků Horizon Hobby, včetně Sport Cub 2, a lekce virtuálního leteckého instruktora. Tento trénink může novým pilotům pomoci naučit se úspěšně létat na stolním počítači doma nebo na notebooku. Jednoduše pomocí kabelu USB-C (není součástí dodávky) připojte přiložený vysílač Spektrum MLP6 2.4GHz ke kompatibilnímu portu USB na vašem počítači a můžete létat až 100 minut. Pak si ale můžete zakoupit plnou verzi RealFlight Trainer Edition nebo Evolution a můžete létat, jak dlouho budete chtít!

Nauč se létat sám! Hotový a sestavený nabarvený model je připraven k letu, stačí nabít baterii LiPol přiloženým nabíječem, vložit 4ks AA baterií do vysílače a jde se na věc. Stabilní model s příjemnými letovými vlastnostmi je ideální pro začátečníky. Optimální velikost modelu dovolí létat i v mírném větru, model je nezáludný a přívětivý k chybám pilota. Podvozek umožní vzlétnout z hladkého povrchu i pojíždět po zemi.

Vlastnosti Sport Cub 2 SAFE
  • Nově v balení vysílač s USB-C výstupem pro simulátory.
  • Nově kód pro trial verzi simulátoru real Flight Trainer Edition.
  • Ideální volba pro začátečníky
  • Technologie SAFE™ s vysokou mírou bezpečnosti létání nabízí tři režimy letu: Začátečník, Pokročilý a Expert
  • Při ztrátě kontroly se tlačítkem "Panika" se model ihned uvede do vodorovného letu
  • Režimy Začátečník a Pokročilý s omezením náklonu modelu
  • V režimu Expert má pilot volnost v řízení
  • Aktivní elektronická 3-osá stabilizace AS3X
  • Řiditelné ostruhové kolo pro snadné pojíždění
  • Atraktivní replika letadla Cub Crafters Sport Cub
  • Design od Mike McConvilla
  • LiPol baterie pro dlouhou dobu letu na jedno nabití
  • USB DC LiPol 1S nabíječ
  • Kompaktní vysílač Spektrum™ SPMRMLP6 2,4 GHz DSMX
  • Proporcionální řízení plynu, směrovky, výškovky a křidélek
  • Obsažena zkušební verze RC leteckého simulátoru RealFlight® Trainer Edition
RTF - připraven k letu

Set Ready-To-Fly (RTF) obsahuje vysílač vybavený technologií Spektrum™ DSMX® 2,4 GHz, tužkové baterie do vysílače, LiPol akumulátor 3.7V 150mAh a nabíječ USB. To znamená, že nemusíte nic dokupovat ale v krabici je všechno co potřebujete k provozu modelu. Nabijete baterii a můžete jít létat. Vysílač můžete použít s přiloženou zkušební verzí RC leteckého simulátoru RealFlight Trainer Edition!

Simulátor RealFlight v ceně

V setu je obsažen RealFlight letecký simulátor Trainer Edition, který obsahuje nejpopulárnější cvičná letadla Horizon Hobby od výrobců Blade®, HobbyZone® a E-flite® – včetně Sport Cub S. Obsahuje rovněž lekce virtuálního leteckého instruktora pro výuku úspěšného létání, proto lze cvičit létání na stolním počítači doma či na notebooku. Pomocí kabelu USB-C (není součástí dodávky) můžete připojit přiložený ovladač/vysílač SLT6 ke kompatibilnímu portu USB na počítači a létat až 100 minut. Poté můžete, pokud budete mít zájem, zakoupit si plnou verzi RealFlight Trainer Edition nebo Evolution a létat bez omezení.

Hotový model

Model letadla Sport Cub S je replikou skutečného velkého stroje Cub Crafters Sport Cub a je kompletně smontován, nabarven a vybaven elektronikou a pohonem. Má i funkční podvozek s řiditelným ostruhovým kolečkem a proto můžete popojíždět po zemi a startovat a přistávat na podvozek.

Lehká konstrukce

Letové vlastnosti jsou přímo závislé od hmotnosti modelu letadla, proto je drak modelu z materiálu EPS který je velmi lehký a přiměřeně odolný. Díky tomu má model nízké plošné zatížení a proto i skvěle létá.

Volitelné plováky

Máte k dispozici poblíž vodní plochu a chcete si vyzkoušet létání s hydroplánem? Namontujte si model Super Cub S volitelnými plováky! S plovákovou sadou EFLUA1190 budete s montáží hotovi za několik minut a pak můžete ihned začít létat nad vodní hladinou.

Úroveň dovedností 1

Modely označené úrovní dovedností 1, jsou vhodné pro začátečníky s rádiem řízenými modely, protože k jejich létání nejsou potřeba žádné předchozí zkušenosti! Díky obsaženém simulátoru pro PC a vlastnostem modelu s funkcí SAFE budou vaše první pokusy mnohem snazší.

OCHRANA LETOVÉ OBÁLKY SAFE
Mód Začátečník

Začátečník, má omezen náklon v zatáčce a rovněž stoupání a klesání, při puštění pák do neutrálu se model ustálí ve vodorovné poloze, otáčky motoru jsou regulovány podle stoupání nebo klesání a je možné využít i elektronické asistence při startu a přistání.

Mód Pokročilý

Režim Pokročilý má povolen větší náklon modelu ale nedojde k převrácení na záda ani k pádu. Letové polohy mají omezení klonění a klopení cca na 60°. Je zde již větší volnost řízení a jsou prováděny minimální korekce letu.

Mód Zkušený

V letovém režimu Zkušený je řízení zcela volné bez omezení letových poloh. Můžete létat na zádech a provádět akrobatické manévry.

Panic Recovery - Obnovení letu Panika

Pokud někdy ztratíte nad letounem kontrolu v pokročilejších letových režimech, jednoduše přepněte do režimu pro začátečníky a uvolněte ovládací páky. Technologie SAFE® Plus automaticky vrátí letoun do rovného letu.

Doporučujeme koupit

Model je kompletně sestaven a připraven k letu. Obsahuje sadu AA tužkových baterií do vysílače, pohonnou LiPol baterii a USB nabíječ LiPol. Lze doporučit náhradní LiPol baterii.

Pro napájení USB nabíječe doporučujeme použít výkonný Síťový univerzální USB adaptér (zdroj) 3.1A (15W)

Pro více zábavy doporučujeme koupit náhradní pohonný LiPol akumulátor 3.7V 150mAh:
Doporučené akumulátory
  • Nejlehčí LiPo akumulátor E-flite LiPo 3.7V 70mAh 15C.
  • LiPo akumulátor pro delší dobu letu E-flite LiPo 3.7V 150mAh 25C.
Ochranné obaly na akumulátory

Ochranné obaly jsou určeny k omezení rizika spojeného s přepravou a nabíjením akumulátorů. LiPo akumulátory dokáží, při zachování malých rozměrů a nízké hmotnosti, poskytnou vysoké vybíjecí proudy a disponují velkou kapacitou pro dlouhý jízdní čas. Naopak LiPo akumulátor je náchylný především na mechanické poškození.

Hobbyzone
HBZ444000

Mohlo by vás také zajímat