E-flite F-15 Eagle 0.7m SAFE Select BNF Basic

6 499,00 Kč
EFL9750

F-15 Eagle je nejvýkonnějším americkým stíhačem a dodnes tvoří páteř vojenského letectva. E-flite nabízí RC model o délce 1m který je poháněn dmychadlem a je přesnou replikou letounu U.S. Air Force. Je vybaven kompletní elektronikou a systémem SAFE Select. Verze BNF bez baterie.

Počet
Skladem na prodejně 1 ks

Obsah balení

Hotové nabarvené díly modelu s kompletně nainstalovanou elektronikou: přijímač Spektrum™ AR636 , 5ks serv 9g, dmychadlo EDF 64mm se střídavým motorem 3150Kv, regulátor 40A, manuál.

Charakteristika

F-15 Eagle je nejvýkonnějším americkým stíhačem a dodnes tvoří páteř vojenského letectva. E-flite nabízí RC model o délce bezmála 1m, který je poháněn dmychadlem a je přesnou replikou letounu U.S. Air Force. Je vybaven kompletní elektronikou a systémem SAFE Select. Verze BNF bez baterie.

Každý kdo se trochu zajímá o letectví, nemůže přejít bez povšimnutí americký stíhací víceúčelový stroj McDonnell Douglas (dnes Boeing) F-15 Eagle. Do amerického letectva byl zařazen v roce 1976 (první let. 27. července 1972) a dodnes je ve výzbroji nejen americké armády ale využívá je letectvo dalších zemí. Je zajímavý svými vysokými výkony, tah motorů má vyšší než je jeho hmotnost a do 15 km vystoupá rychleji než raketa Saturn. Dostup stroje činí 20km. Nejznámější je jeho nasazení ve válce v Perském zálivu v roce 1991, během operace Pouštní bouře.

Firma E-flite vyrobila funkční RC model F-15 Eagle, který je kompletně vybaven 11-listým dmychadlem 64mm se střídavým motorem 2840-3150 a regulátorem 40A. Nainstalovány jsou serva a přijímač Spektrum AR636 s elektronickou stabilizací AS3X a volitelnou funkcí SAFE Select. Model má pevný 3-kolý podvozek s řiditelnou příďovou nohou, odnímací přídavné nádrže s maketami raket. Set je dodáván s hotovými díly s nainstalovanými komponenty, které se musí sestavit, k fixaci dílů je zapotřebí CA lepidlo.

Vlastnosti F-15 Eagle
  • Model stíhacího letadla F-15 Eagle EDF (Electric Ducted Fan)
  • Replika známého letounu U.S. Air Force
  • 11-ti lopatkové dmychadlo o průměru 64 mm
  • Nainstalovaný výkonný 4S kompatibilní střídavý motor
  • Nainstalovaný regulátor 40A a 5 serv
  • Nainstalovaný 6-kanálový přijímač Spektrum™ 2,4GHz DSMX®
  • Bezkonkurenční stabilita a přesnost technologie AS3X®
  • Snadné létání s volitelnou funkcí SAFE® ochranou letové obálky
  • Odnímací pevný podvozek s řízeným příďovým kolem
  • Křídlo poutáno šrouby, odnímatelné nádrže s raketami
  • Magneticky jištěná odnímací špice trupu a kryt baterie
  • Odolná a přitom lehká konstrukce EPO
  • Řízeny křidélka, výškovka, motor a příďová noha
Technologie SAFE

Výhodou je využití technologie 3-osé stabilizace AS3X a možnost aktivace inteligentní technologie SAFE™ Select (Sensor Assisted Flight Envelope), která maximálně zvyšuje bezpečnost letu a zajišťuje klidný let. Pokud jste nový pilot nebo chcete mít větší jistotu za letu a pocit bezpečnosti a zároveň snazší seznámení se s letadlem, můžete zapnout volitelnou SAFE technologii, která je integrována v přijímači. Nevyžaduje se žádné programování, jednoduše stačí změnit nastavení během párování modelu podle pokynů v návodu. Funkce SAFE zajistí omezení letové obálky a zabezpečí krajní letové limity.

Při volbě SAFE se aktivuje:
  • Limit náklonu, stoupání a klesání neumožní nadměrné stoupání a přetažení například při startu nebo větší náklon v zatáčce
  • Automatické vyrovnávání ihned vrátí model do vodorovného letu po uvolnění pák řízení do neutrálu
  • Možnost využít při ztrátě orientace tlačítko záchrany, které uvede model do horizontálního letu
Exkluzivní technologie

Jedná se o první vysoce výkonný model s dmychadlem F-15, který je vybaven exkluzivní technologií Spektrum® AS3X® a SAFE® Select. AS3X pracuje neustále v pozadí a vyrovnává vlivy větru a turbulence tak, aby model letěl plynule. Speciální použití funkce SAFE Select nabízí omezení hranice úhlu náklonu a automatickou samonivelaci, které lze zapnout a vypnout na přepínači vysílače, létejte s Eagle jednoduše! A pokud nechcete povolit funkci SAFE Select, jednoduše spárujte přijímač bez aktivace SAFE a dále bude aktivní pouze AS3X.

Výkonný pohon EDF

11-ti lopatkový ventilátor 64 mm, vysokootáčkový střídavý motor a 40A regulátor s volitelnou LiPol baterií 4S 2200mAh poskytují skvělý vertikální výkon a fantastický rozsah rychlostí s prakticky okamžitou odezvou na plynovou páku. Model má navíc fantastický zvuk, který vydává elektro dmychadlo - téměř jako skutečná turbína.

Použití podvozku

Přiložený pevný podvozek s řízeným příďovým kolem můžete nainstalovat na model a vzlétnout a přistát na letištním betonu. Nebo můžete létat bez povozku, což zajistí lepší vzhled, vyšší rychlost a vertikální výkon. Model snadno startuje z ruky a přistání lze provést na trávě.

Unikátní zbarvení

Model má zbarvení, které se používalo na strojích které simulovaly výcvik soubojů s protivníkem, pro realistickou simulaci leteckého boje.

Pevná a tuhá konstrukce

Konstrukce draku letadla z lisovaného materiálu EPO, umožňuje skvělé a přesné ztvárnění detailů a tvarů povrchu modelu. Drak modelu je přitom velmi lehký a pevný. Výsledkem je vynikající vzhled, který se maximálně přibližuje svému velkému vzoru.

Možnosti přepravy

Ačkoli F-15 Eagle 64mm EDF je dostatečně kompaktní pro přepravu v téměř každém vozidle v jednom kuse, je vybaven odnímacímu křídly které se poutají šrouby a magneticky poutaným krytem špice trupu, které lze snadno odejmout pro ještě pohodlnější přepravu a skladování.

Doporučujeme koupit

Pro uvedení do provozu je potřeba doplnit vysílač Spektrum min. 6 kanálový a pohonnou LiPol baterii 3-4S 2200-2600mAh 30C konektory EC3™ nebo IC3™ a kompatibilní nabíječ. Lepidlo CA, potřebné nářadí.

E-Flite
EFL9750
1 Položka

Mohlo by vás také zajímat