Policraft lešticí sada HD na plasty

939,00 Kč
SH-PC2004

Policraft lešticí sada HD na plasty. Obsahuje leštící kotouč 100mm 2-dílný prošívaný tvrdý lem pro přípravné práce, leštící kotouč 100mm s měkkým lemem pro leštění, tyčinky pro hrubé a jemné leštění a Policraft unašeč kónický. Vytvářejte profi povrch s touto sadou.

Počet
Není skladem

Charakteristika

Policraft lešticí sada HD na plasty. Obsahuje leštící kotouč 100mm 2-dílný prošívaný tvrdý lem pro přípravné práce, leštící kotouč 100mm s měkkým lemem pro leštění, hnědou tyčinku pro hrubé, a druhou pro jemné leštění a Policraft unašeč kónický. Vytvářejte profesionální povrchovou úpravu s touto sadou.

Pro použití s vrtačkami, ohebnými hnacími hřídeli a bruskami/leštičkami s uchycením do sklíčidla.

PoliCraft pracuj jednoduše a profesionálně

Policraft nabízí jednoduchý způsob, jak vytvořit profesionální a vysoce kvalitní povrchovou úpravu na většině materiálů. Leštění je jedním z nejlepších způsobů, jak obnovit původní vzhled mnoha různých materiálů. Techniky, které průmysl ve velké míře používá k dosažení profesionální povrchové úpravy, jsou často přísně střeženým tajemstvím. Nyní může každý zvládnout tyto procesy a vytvářet profesionální výsledky pomocí řady produktů Poli Craft

Shesto
SH-PC2004

Mohlo by vás také zajímat