Pro-Line karosérie 1:10 Axis ST (TLR 22T 4.0, AE T6.2)

1 149,00 Kč
PRO358100

Pro-Line karosérie čirá Axis ST, pro RC modely aut Stadium Truck TLR 22T 4.0 & AE T6.2, v měřítku 1:10, rozvor 282mm, délka 389mm, šířka 140mm. Vyrobeno z odolného lexanu.

Počet
Není skladem

Obsah balení

Karosérie čirá Axis ST 1:10, zadní křídlo s montážním příslušenstvím, čirá ochranná fólie oken, samolepky.

Charakteristika

Pro-Line karosérie čirá Axis ST, pro RC modely aut Stadium Truck TLR 22T 4.0 & AE T6.2, v měřítku 1:10, rozvor 282mm, délka 389mm, šířka 140mm. Vyrobeno z odolného lexanu.

Klíčové vlastnosti
  • Vyrobeno z odolného lexanu
  • Navrženo s nejnovějšími technologiemi CAD
  • Vhodné pro TLR® 22T™ 4.0 a AE T6.2 Race Trucks
  • Vylepšená odezva řízení v kombinaci se stabilitou a přítlakem
  • Dokonale se hodí k vašemu modelu Stadium Truck
  • Maskovací fólie oken
  • Obsahuje obtisky

Nová řada závodních karoserií Axis ST pro RC modely aut 1:10 Stadium Truck 1:10, od Pro-Line, který do této třídy přináší svěží nový vzhled. Axis ST, navržený podle nejnovějších technologií CAD, se vyznačuje nízko posazeným designem s ostrými liniemi, které mu dodávají na trati nezaměnitelný vzhled. Axis má konstrukci s kabinou směřující dopředu, která poskytuje lepší odezvu na řízení, abyste se mohli pohybovat po trati rychleji než kdy předtím. Zadní část karosérie Axis ST má správnou velikost prolisů pro chod zadních tlumičů buď v přední nebo v zadní části věží tlumičů. Pro-Line obsahuje dvě zadní křídla na karoserii pro případ, že byste potřebovali výměnu. Axis ST je vyroben z lehkého, ale odolného polykarbonátového materiálu, který vám poskytne náskok před konkurencí. Karoserie je průhledná a dává vám možnost nabarvit si karoserii podle svých představ. S karoserií jsou přiloženy přestřikovací fólie pro nátěr a poté odlupování, masky na okna a nálepky Pro-Line. Vydejte se na trať ve svěžím stylu Pro-Line se zcela novou závodní karoserií Axis ST!

Pro-Line
PRO358100

Mohlo by vás také zajímat