WR8 Flux 2001 WRC Subaru Impreza

12 990,00 Kč
HPI160217
Model speciálu Subaru Impreza v měřítku 1:8 s náhonem 4WD pro nejrůznější povrchy, jako asfalt, šotolina aj. Model je poháněn výkonným střídavým motorem a je dodáván kompletně složený. Model má inovovanou elektroniku a novou RC soupravu.
Počet
Není skladem

Pro milovníky rychlé jízdy po nejrůznějších površích a driftu přichází výrobce HPI s nejnovější replikou vozu Subaru Impreza. Konstrukce podvozku je navržena pro dosažení co nejlepších jízdních vlastností. Model je poháněn výkonným střídavým elektromotorem, který podvozku dodává tu pravou dynamiku a rychlost. Karosérie včetně všech polepů i kola jsou přesnou replikou skutečného vozu.

Model stejně, jako předloha, má poháněny všechna čtyři kola (4WD). Základem podvozku je šasi z tvrdého stříbrně eloxovaného 3mm silného duralu, které zajišťuje dostatečnou pevnost v ohybu a krutu. Šasi je po stranách doplněno o plastové prahy, které minimalizují prostor pro vniknutí nečistot. Výkon je na kola přenášen přes stálý převod, planetové diferenciály a ocelové poloosy. Podvozek je kompletně osazen kuličkovými ložisky. Kola jsou nezávisle zavěšena na spodních lichoběžníkových ramenech, které jsou stejně, jako závěsy vyrobeny z plastu plněného skelnými vlákny. O odpružení a tlumení se stará čtveřice olejových tlumičů s vinutými pružinami. K výborným jízdním vlastnostem přispívají skrutné stabilizátory na přední i zadní nápravě. Zadní náprava a hlavně tlumiče jsou před odletujícím pískem a kamením chráněny plastovými zástěrkami.

RC box stejně, jako servo řízení jsou voděodolné a elektronika je tak chráněna před rozstřikující vodou. Držák baterií je uzpůsoben pro použití dvou i tříčlánkové sadě LiPo, a je řešen pro co nejjednodušší manipulaci při výměně pohonných článků.

K pohonu modelu byl vybrán výkonný střídavý elektromotor FLUX MMH-4000, který poskytuje modelu dostatek výkonu pro rasantní jízdu. Motor je konstruován pro co nejlepší účinnost při zachování spolehlivosti a životnosti. O řízení otáček se stará obousměrný regulátor otáček EMH-3S, který nabízí možnost programování. Regulátor je navíc vybaven ventilátorem, který zajišťuje jeho dostatečné chlazení. Ovládání zajišťuje inovovaná volantová RC souprava TF-41 pracující v pásmu 2,4 GHz.

Autentičnost modelu podtrhuje maketově zpracovaná karosérie a kola s rallyovým vzorkem.

Model je dodáván jako set včetně motoru, regulátoru a RC soupravy.

  • Kompletně sestavený model
  • 2,4Ghz RC souprava TF-41
  • Výkonný střídavý motor FLUX MMH-4000
  • Obousměrný voděodolný regulátor otáček s ventilátorem EMH-3S
  • Planetové diferenciály
  • Duralové šasi
  • Olejové tlumiče
  • Skrutné stabilizátory
  • Ocelové hnací poloosy
  • Maketová kola
  • Maketově vyvedená karosérie

POZNÁMKA: Pro zprovoznění modelu potřebujete pouze LiPo (2-3S) pohonnou baterii a nabíječ.

Měřítko1/8
Délka [mm]485
Výška [mm]227
Šířka [mm]172
Rozvor [mm]300
Typ motoruStřídavý
Li-Po [čl.]2
Li-Po [čl.]3
Typ podvozkuSilniční,Teréní,Odolný,Hobby,Rally
HPI
HPI160217