Krick Antares plachetnice kit

11 799,00 Kč
KR-20370

Stavebnice makety klasické závodní plachetnice pro náročné modeláře Krick Antares. Cílem bylo vytvořit do detailu zpracovanou maketu. V sadě stavebnice je laminátový trup, laserem vyrobené dřevěné díly, kovové doplňky. Doporučeny volitelné maketové doplňky KR-20370, KR-20371.

Počet
Skladem u dodavatele

Charakteristika

Stavebnice makety klasické závodní plachetnice pro náročné modeláře Krick Antares. Cílem bylo vytvořit do detailu zpracovanou maketu, která bude mít všechno jako skutečná loď. V sadě stavebnice je laminátový trup, laserem vyrobené dřevěné díly, kovové doplňky. Doporučeno je volitelné příslušenství s maketovými doplňky KR-20370, KR-20371.

Model je určen pro zkušenější modeláře, kteří si dokáží poradit se stavbou, přestože je dodán hotový laminátový trup, je potřeba zhotovit řadu dílů nástavby a případně instalaci RC soupravy, protože loď je plovoucí maketou. Jako doporučené volitelné příslušenství se dodává sada kovových mosazných a nerez součástí, jako jsou napínáky, lana apod. Lze doplnit i pomocný pohon (KR-20372).

Doporučujeme koupit

Pro sestavení je doporučena řada volitelných setů, viz Doporučené příslušenství.

KR-20370

Mohlo by vás také zajímat