Krick Ariadne plachetnice kit

13 699,00 Kč
KR-20380

Stavebnice makety klasické plachetnice Ariadne pro začínající maketáře. V sadě stavebnice je laminátový trup, laserem vyrobené dřevěné díly, kovové doplňky. Model lze provozovat na vodě, k tomu je potřeba dokoupit RC zařízení, případně pomocný motor.

Počet
Skladem u dodavatele

Charakteristika

Stavebnice makety skutečné klasické závodní plachetnice Ariadne, pro začínající maketáře. Ve stavebnici je laminátový trup, laserem vyrobené dřevěné díly, kovové doplňky. Doporučeno je volitelné příslušenství.

Ariadne je klasickou lodí, která vycházela ze závodních plachetnic 20 století a která se vyznačovala jednoduchým oplachtěním a snadným řízením. Elegantní linie a moderní konstrukce ji řadila mezi progresivní lodě své doby.

Model je určen pro všechny lodní modeláře, kteří si dokáží poradit se stavbou. Výhodou je především kvalitní laminátový trup, kompletní dřevěné součásti paluby a vestaveb, kompletní stožár s naformátovanými plachtami a drobný materiál pro kompletaci stožáru. Dále veškerá kování a mosazné doplňky. V balení je stavební plán 1:1 a návod.

Doporučujeme koupit

Pro uvedení do provozu je potřeba si doplnit RC soupravu (vysílač, přijímač, baterie, servo, kabely), lepidla, barvy a 3,5 kg zátěže do kýlu. V případě pohonu pak motor 450 s hřídelí a lod. šroubem (KR-42370), regulátor 60A, baterii LiPol2S nebo 6-7 čl. NiMH, nabíječ.

KR-20380

Mohlo by vás také zajímat