Krick Vaurien plachetnice kit

2 599,00 Kč
KR-21203

Maketa plachetniceVaurien v měřítku 1:10 je přesnou statickou replikou a vychází z originální výkresové dokumentace. Dřevěné součásti jsou přesně vyrobeny na CNC laseru. Dřevěné díly je doporučeno obarvit na požadovaný odstín dřeva před montáží. Kovové díly jsou leptané z mosazi.

Počet
Není skladem

Charakteristika

Maketa plachetniceVaurien v měřítku 1:10 je přesnou replikou a vychází z originální výkresové dokumentace. Dřevěné součásti jsou přesně vyrobeny na CNC laseru. Dřevěné díly je doporučeno obarvit na požadovaný odstín dřeva před montáží. Kovové díly jsou leptané z mosazi. Stožár a výložník jsou složeny z několika laserových částí a pak přebroušeny. Plán a stavební manuál s detailními obrázky jsou obsaženy.

Plachetnice Vaurien je rozšířený člun mezinárodní regaty. Jean Jacques Herbulot navrhl lehký a nenákladný člun v roce 1951 z překližky pro plachtění školy Les Glénans. Mezinárodní jachtařská federace (ISAF) uznala v roce 1961 Vaurient jako jednu mezinárodní konstrukci.Bylo postaveno více než 36.000 lodí. Vaurien je stabilní a snadno ji zvládnou začátečníci. Vaurien se dobře hodí pro trénink v plachtění - plavit se mu optimální rychlostí vyžaduje zručnost za kormidlem a dobrou týmovou práci.

KR-21203

Mohlo by vás také zajímat