CALDERCRAFT Imara přístavní remorkér 1:23 kit

24 899,00 Kč
KR-27012

Stavebnice modelu lodi CALDERCRAFT, Imara přístavní remorkér 1:23. Typický přístavní remorkér koloniální éry byl postaven pod jménem "Perserverance" ve službách královského námořnictva. Jedná se o typický příklad lodi, vyrobené mezi dvěma světovými válkami. Detailní laminátový trup.

Počet
Není skladem

Obsah balení

Obsahem balení je stavebnice lodi CALDERCRAFT Imara přístavní remorkér 1:23 kit

Charakteristika

Stavebnice modelu lodi CALDERCRAFT, Imara přístavní remorkér 1:23. Typický přístavní remorkér koloniální éry byl postaven pod jménem "Perserverance" ve službách královského námořnictva. Jedná se o typický příklad lodi, vyrobené mezi dvěma světovými válkami. Detailní laminátový trup, paluba a komín.

Stavebnice obsahuje detailní laminátový trup, hlavní, zadní palubu a komín jsou tvarovány velmi věrně se všemi detaily nýtování a kování. Všechny díly z překližky pro palubu a nástavby jsou přesně frézovány CNC frézou. Pro kormidelnu a palubu jsou také přesné překližkové desky. Montážní příslušenství je obzvláště bohaté.

Technické údaje
  • Měřítko 1:23
  • Délka 1105 mm
  • Šířka 292 mm
  • Váha cca 19 kg

Doporučujeme koupit

Pro stavbu doporučujeme koupit nářadí, lepidlo a barvy.

Modelářské nářadí a podložka

Ke stavbě modelů lodí je nutné vhodné nářadí. Doporučujeme výbornou sadu Modelcraft pro lodní modeláře SH-PTK1012, nebo SH-PTK1018. Dále doporučujeme koupi nylonových svorek SH-PCL3000 a nepostradatelné modelářské špendlíky KR-490050. Pro úpravu, přesné řezaní, lepení dílů a také jako ochranu stolu doporučujeme modelářskou podložku SH-PKN6003.

Lepidlo a barvy

Pro lepení doporučujeme univerzální disperzní lepidlo DM-AD81 a vteřinové lepidlo FS-G02/20. K barvení doporučujeme akrylové emailové barvy. Barvy nanášejte kvalitními štětci (ploché štětce na povrchy, kulaté štětce pro detaily).

Caldercraft
KR-27012

Mohlo by vás také zajímat