CALDERCRAFT Schaarhörn 1908 1:35 kit

19 299,00 Kč
KR-27021

Stavebnice modelu lodi CALDERCRAFT Schaarhörn z roku 1908 v měřítku 1:35. Při výrobě této skvostné makety máte k dispozici spoustu součástí, které přesně odpovídají detailům skutečné lodi. Jemně detailní laminátový trup s pečlivě nýtovaným povrchem, okenní rámy, ozdoby a kování.

Počet
Není skladem

Obsah balení

Obsahem balení je stavebnice lodi CALDERCRAFT Schaarhörn 1908 1:3 v měřítku 1:35.

Charakteristika

Stavebnice modelu lodi CALDERCRAFT Schaarhörn z roku 1908 v měřítku 1:35. Při výrobě této skvostné makety máte k dispozici spoustu součástí, které přesně odpovídají detailům skutečné lodi. Jemně detailní laminátový trup s pečlivě nýtovaným povrchem, okenní rámy, ozdoby a kování pro co nejvěrnější přiblížení originálu.

Jde o přesnou repliku podle skutečné lodi. Dřevěné díly pro konstrukci jsou přesně vyrobeny na CNC. Okenní rámy, ozdoby, stínítka a mnoho nejrůznějších součástí bylo vyleptáno z mosazového plechu ve vícevrstvém procesu, takže výsledek je co nejvíce podobá originálu. Více než 850 dílů vyrobených z kovu zachovává absolutní věrnost originálu, a to až ke všem stěžňům se všemi detaily kování. Dřevěná podlaha a viditelné dřevěné části jsou již hotovy. Konstrukce tohoto modelu je určena pro zkušené modeláře. Instalace parního stroje vyžaduje v úzkém trupu lodi další součásti, které není součástí sady.

Technické údaje
  • Měřítko 1:35
  • Délka 1140 mm
  • Šířka 180 mm

Doporučujeme koupit

Pro stavbu doporučujeme koupit nářadí, lepidlo a barvy.

Modelářské nářadí a podložka

Ke stavbě modelů lodí je nutné vhodné nářadí. Doporučujeme výbornou sadu Modelcraft pro lodní modeláře SH-PTK1012, nebo SH-PTK1018. Dále doporučujeme koupi nylonových svorek SH-PCL3000 a nepostradatelné modelářské špendlíky KR-490050. Pro úpravu, přesné řezaní, lepení dílů a také jako ochranu stolu doporučujeme modelářskou podložku SH-PKN6003.

Lepidlo a barvy

Pro lepení doporučujeme univerzální disperzní lepidlo DM-AD81 a vteřinové lepidlo FS-G02/20. K barvení doporučujeme akrylové emailové barvy. Barvy nanášejte kvalitními štětci (ploché štětce na povrchy, kulaté štětce pro detaily).

Caldercraft
KR-27021

Mohlo by vás také zajímat