ROMARIN Přístavní remorkér Neptun kit

3 999,00 Kč
KR-ro1030

Stavebnice RC modelu lodi na dálkové ovládání od firmy ROMARIN, přístavní remorkér Neptun kit. Vzorem byl člun Bugsier Series v Hamburku. Obsahuje plastové díly trupu a paluby a interiéru, dřevěné součásti, výkres, lodní šroub s tunelem, maketové díly a drobné stavební příslušenství.

Počet
Skladem u dodavatele

Obsah balení

Stavebnice modelu lodi ROMARIN, člun Neptun, obsahuje plastové výlisky trupu, paluby a interiéru, dřevěné součásti, výkres, lodní šroub s tunelem, maketové díly a drobné stavební příslušenství, vícejazyčný manuál v angličtině, němčině, francouzštině.

Charakteristika

Stavebnice RC modelu lodi na dálkové ovládání od firmy ROMARIN, přístavní remorkér Neptun kit. Vzorem modelu vlečného člunu v měřítku 1:50 byl člun Bugsier Series v Hamburku. Obsahuje plastové díly trupu a paluby a interiéru, dřevěné součásti, výkres, lodní šroub s tunelem, maketové díly a drobné stavební příslušenství.

Při konstrukci modelu byl kladen velký důraz na věrnost, lodní šroub je uložen v otočném tunelu, který je zároveň kormidlem. Proto je loď mimořádně obratná a dobře ovladatelná. Konstrukce je velmi jednoduchá, pro dokončení je potřeba mít lepidlo na ABS (DM-AD45, DM-AD23 apod.), modelářský nůž, barvy na lexan (HSPS006) a potřebné nářadí. K dokončení je potřeba doplnit motor, regulátor, baterii, nabíječ, 2 kanálovou RC soupravu, lepidla, barvy a potřebné nářadí.

Doporučujeme koupit

Je potřeba doplnit motor (KR-42275), regulátor, baterii, nabíječ, 2 kanálovou RC soupravu, lepidla, barvy a potřebné nářadí.

Pro stavbu doporučujeme koupit nářadí, lepidlo a barvy.

Modelářské nářadí a podložka

Ke stavbě modelů lodí je nutné vhodné nářadí. Doporučujeme výbornou sadu Modelcraft nářadí pro lodní modeláře (sada 12ks), nebo Modelcraft nářadí pro modeláře (sada 18ks). Dále doporučujeme koupi nylonových svorek a nepostradatelné modelářské špendlíky. Pro úpravu, přesné řezaní, lepení dílů a také jako ochranu stolu doporučujeme modelářskou podložku.

Lepidlo a barvy

Pro lepení doporučujeme univerzální disperzní lepidlo a Robitronic vteřinové lepidlo střední 20ml. K barvení doporučujeme akrylové emailové barvy. Barvy nanášejte kvalitními štětci (ploché štětce na povrchy, kulaté štětce pro detaily).

Příslušenství pro běžný provoz lodí

Pro běžný provoz funkčního RC modelu lodi potřebujete speciální mazací tuk pro mazání lodních hřídelí. Speciální složení zajistí hladký chod hřídele v teflonové trubičce se zachováním maximální životnost komponent. Doporučeny jsou tuky DYNE4200, DYNE4201

Při dokončovacích pracech či běžné údržbě přijde vhod speciální nářadí a nástroje od firmy Shesto, jako např. kleště, pinzety, pilníky, šroubováky a mnoho dalších, které naleznete na stránkách www.astramodel.cz/cz/katalog/naradi-c189.html

Romarin
KR-ro1030

Mohlo by vás také zajímat