Plachetnice MICRO MAGIC racing "Carbon Edition" - stavebnice

4 690,00 Kč
2014.CV2
Stavebnice modelu závodní plachetnice o délce 535 mm bez elektroniky a RC soupravy.
Počet
Není skladem

Závodní model plachetnice, jejíž obliba v celém světě neustále stoupá.

Stavitelé si tak mohou vyzkoušet svoji jachtařskou zručnost se závodním modelem jachty, jejíž předloha byla určena pro závody jednotlivců přes Atlantik. Model je určen nejen pro ty, jímž se závodní RC jachting líbí, ale ostatní kategorie u nás organizované nejsou pro ně z nejrůznějších důvodů přitažlivé, ale také pro ty, kteří nevěří, že jízda s modelem plachetnice může přinést spoustu adrenalinu. Rychlost tohoto modelu je velmi dobrá a riziko zničení je minimální. Přestože rozměry modelu jsou poměrně malé, jeho chování na vodě a ovládání se neliší od velkých závodních RC modelů plachetnic. Při závodu je potřeba mu věnovat stejnou pozornost jako velké závodní jachtě.

Proto je model vhodný pro všechny kategorie modelářů, od zkušených jachtařů až po začátečníky, kteří tak budou mít k dispozici srovnatelnou techniku a budou moci sbírat první zkušenosti v závodním RC jachtingu. Pokud Vám budou 4 závody málo, budete mít možnost porovnat svoji loď i s modeláři v okolních zemích. Seriál soutěží MMC se totiž nejezdí jen v České republice, ale i v sousedních zemích - Německu, Polsku, Rakousku, ale například i Holandsku a Maďarsku. V současné době je to v Evropě nejrozšířenější třída závodních plachetnic.

V neposlední řadě tento model může být odrazovým můstkem pro pozdější přestup do jiných tříd, např. IOM. Další informace, tipy ke stavbě a vylepšení Vašeho modelu, diskusi, stejně jako kalendář soutěží poháru MMC a možnost přihlášení se do jednotlivých soutěží či do klubu MMC najdete na webových stránkách www.rc-plachetnice.cz.

Délka [mm]535
Šířka [mm]180
Výška [mm]980
Plocha plachet [dm2]14.5
Hmotnost [g]850
2014.CV2

Mohlo by vás také zajímat