ROMARIN Motorová jachta Florida kit

4 499,00 Kč
KR-ro1166

Stavebnice RC modelu lodi od firmy ROMARIN, Motorová jachta Florida kit je určena pro lodní modeláře, kteří si chtějí postavit moderní sportovní člun. Obsahuje plastové díly trupu, paluby a interiéru, součásti konstrukce, průhledný díl kabiny, drobné montážní součásti a příslušenství. Bez elektroniky a RC soupravy.

Počet
Skladem u dodavatele

Obsah balení

Stavebnice obsahuje laserem řezané díly trupu, paluby a interiéru z bílého ABS plastu. Čirý díl čelního skla. Kompletní lodní hřídel s lodním šroubem. Kormidlo, montážní sadu pro motor a elektroniku. Polepy a stojan modelu. Manuál.

Charakteristika

Stavebnice RC modelu lodi od firmy ROMARIN, Motorová jachta Florida kit, je replikou moderního sportovního člunu který dosahuje velkých rychlostí a zároveň poskytuje komfort velké luxusní jachty. Model Florida lze velmi rychle sestavit pomocí předem vytvarovaných laserem řezaných ABS dílů.

Detailně zpracovaný interiér a velké množství doplňků modelu. Stavebnice je v měřítku 1:10. Do modelu je možné použít pohon střídavým nebo stejnosměrným motorem. Balení neobsahuje barvy. Ke zprovoznění je nutno doplnit kompletní elektroniku a RC soupravu.

Klíčové vlastnosti Romarin Florida Kit
  • Detailní zpracování
  • Množství maketových doplňků
  • Měřítko 1:10
  • Balení obsahuje lodní hřídel a lodní šroub.

Doporučujeme koupit

Motor, servo, regulátor, RC soupravu, pohonný akumulátor.

Romarin
KR-ro1166

Mohlo by vás také zajímat