COREL H.M.S. Neptune 1:90 kit

11 299,00 Kč
KR-20158

Neplovoucí model COREL H.M.S. Neptune v měřítku 1:90 ze 17. století. V té době bylo jen několik lodí vybaveno tolika ozdobami jako Neptun. Silná výzbroj 58 děl je typická pro tuto dobu konfliktů s holandskou flotilou. Plán je velmi detailní, v balení jsou dřevěné díly, lišty a množství kování, lanoví, plátno na plachty a další.

Počet
Není skladem

Charakteristika

Neplovoucí model COREL H.M.S. Neptune v měřítku 1:90 je příkladem anglické konstrukční školy 17. století. V té době bylo jen několik lodí vybaveno tolika ozdobami jako Neptun. Jejich silná výzbroj celkem 58 kanónů je typická pro tuto dobu plnou četných vojenských konfliktů s holandskou flotilou. Plán je velmi detailní, v balení jsou dřevěné díly, lišty a množství kování, lanoví, plátno na plachty a další.

Značka Corel

Modely dřevěných maket neplovoucích lodí Corel jsou mezi lodními modeláři oblíbeny pro kvalitu zpracování, vysoký obsah detailů a předpracovaného příslušenství. Dřevěné díly jsou čistě vyřezány na CNC strojích a stavebnice má vysoký obsah detailů. Stavebnice neobsahuje lepidla, barvy, laky, nářadí a potřebné modelářské zařízení. Součástí stavebnic Coler je kompletní dokumentace ke stavbě.

Doporučujeme koupit

Pro stavbu doporučujeme koupit nářadí, lepidlo a barvy.

Modelářské nářadí a podložka

Ke stavbě modelů lodí je nutné vhodné nářadí. Doporučujeme výbornou sadu Modelcraft pro lodní modeláře SH-PTK1012, nebo SH-PTK1018. Dále doporučujeme koupi nylonových svorek SH-PCL3000 a nepostradatelné modelářské špendlíky KR-490050. Pro úpravu, přesné řezaní, lepení dílů a také jako ochranu stolu doporučujeme modelářskou podložku SH-PKN6003.

Lepidlo a barvy

Pro lepení doporučujeme univerzální disperzní lepidlo DM-AD81 a vteřinové lepidlo FS-G02/20. K barvení doporučujeme akrylové emailové barvy. Barvy nanášejte kvalitními štětci (ploché štětce na povrchy, kulaté štětce pro detaily).

Corel
KR-20158

Mohlo by vás také zajímat