COREL King of Prussia 1777 1:42 kit

7 399,00 Kč
KR-20162

Stavebnice neplovoucího modelu COREL King of Prussia v měřítku 1:42 z roku 1777, se kterou se slavný pašerák John Carter plavil po vodách jižní Anglie. Loď byla z lehké borovice, velmi rychlá a měla malý ponor. V balení jsou dřevěné díly, lišty a množství kování, lanoví, plátno na plachty a další.

Počet
Skladem u dodavatele

Obsah balení

Balení obsahuje sadu překližkových dílů, sadu dřevěných lišt o různém průřezu, blistr s drobnými díly, sadu výkresů a manuál anglický, německý, francouzský a italský.

Charakteristika

Stavebnice neplovoucího modelu COREL King of Prussia v měřítku 1:42 z roku 1777. Král Pruska byla lodí, se kterou se slavný pašerák John Carter plavil po vodách jižní Anglie. Loď byla vyrobena z lehké borovice, byla velmi rychlá a malý ponor. V balení jsou dřevěné díly, lišty a množství kování, lanoví, plátno na plachty a další.

John Carter, který rád byl nazýván "králem Pruska", byl pravděpodobně nejslavnější a nejchytřejší pašerák v Cornwallu na jihu Anglie. Carterova nadvláda na moři trvala od roku 1777 do roku 1807. Po jeho smrti následoval jeho syn William Richards ve stopách notorického pašeráka; "Pruská zátoka" si zachovala pověst jako nebezpečného pašování.

Obal s fotografií hotového modelu

Stylová krabice s fotografií hotového modelu je pečlivě a vkusně a kvalitně graficky vyvedena a obsahuje název, technické údaje a měřítko modelu.

Co naleznete v balení

Po otevření víka krabice naleznete dřevěné díly modelu z překližky, sadu lišt, drobné součásti uzavřené v plastovém průhledném blistru, sadu výkresů a manuál.

Sada výkresů

Set obsahuje kompletní obsáhlou sadu výkresové dokumentace s postupem stavby, na výkrese jsou pečlivě označeny díly a je zde i seznam jednotlivých součástí modelu.

Značka Corel

Modely dřevěných maket neplovoucích lodí Corel jsou mezi lodními modeláři oblíbeny pro kvalitu zpracování, vysoký obsah detailů a předpracovaného příslušenství. Dřevěné díly jsou čistě vyřezány na CNC strojích a stavebnice má vysoký obsah detailů. Stavebnice neobsahuje lepidla, barvy, laky, nářadí a potřebné modelářské zařízení. Součástí stavebnic Coler je kompletní dokumentace ke stavbě.

Corel
KR-20162

Mohlo by vás také zajímat