COREL Mistique 1:50 kit

10 599,00 Kč
KR-21309

Stavebnice neplovoucího modelu COREL Mistique v měřítku 1:50 z 18. stol. Loď třídy Polacker do které patřil Mistique, byly charakteistické 3-stěžňovým uspořádáním. I když byl postaven jako obchodní loď, byl Misticque vyzbrojen 18 děly. V balení jsou dřevěné díly, lišty a množství kování, lanoví, plátno na plachty, plány atd.

Počet
Není skladem

Charakteristika

Stavebnice neplovoucího modelu COREL Mistique v měřítku 1:50 z 18. stol. Loď třídy Polacker do které patřil Mistique, byly charakteistické 3-stěžňovým uspořádáním. I když byl postaven jako obchodní loď, byl Misticque vyzbrojen 18 děly. V balení jsou dřevěné díly, lišty a množství kování, lanoví, plátno na plachty, plány atd. Dnes je Mistique pečlivě obnoven a umístěn ve francouzském muzeu

Značka Corel

Modely dřevěných maket neplovoucích lodí Corel jsou mezi lodními modeláři oblíbeny pro kvalitu zpracování, vysoký obsah detailů a předpracovaného příslušenství. Dřevěné díly jsou čistě vyřezány na CNC strojích a stavebnice má vysoký obsah detailů. Stavebnice neobsahuje lepidla, barvy, laky, nářadí a potřebné modelářské zařízení. Součástí stavebnic Corel je kompletní dokumentace ke stavbě.

Doporučujeme koupit

Pro stavbu doporučujeme koupit nářadí, lepidlo a barvy.

Modelářské nářadí a podložka

Ke stavbě modelů lodí je nutné vhodné nářadí. Doporučujeme výbornou sadu Modelcraft pro lodní modeláře SH-PTK1012, nebo SH-PTK1018. Dále doporučujeme koupi nylonových svorek SH-PCL3000 a nepostradatelné modelářské špendlíky KR-490050. Pro úpravu, přesné řezaní, lepení dílů a také jako ochranu stolu doporučujeme modelářskou podložku SH-PKN6003.

Lepidlo a barvy

Pro lepení doporučujeme univerzální disperzní lepidlo DM-AD81 a vteřinové lepidlo FS-G02/20. K barvení doporučujeme akrylové emailové barvy. Barvy nanášejte kvalitními štětci (ploché štětce na povrchy, kulaté štětce pro detaily).

Corel
KR-21309

Mohlo by vás také zajímat