Revell Tiger II Ausf. B "Königstiger" (1:72) (World of Tanks)

769,00 Kč
RVL03503

Plastikový model Revell 03503 - tank Tiger II Ausf. B "Königstiger" World of Tanks v měřítku 1:72 ke slepení. Stavebnice obsahuje 143 dílků, délka 142 mm, obtížnost 4.

Počet
Není skladem

Charakteristika

Plastikový model Revell 03503 - tank Tiger II Ausf. B "Königstiger" World of Tanks v měřítku 1:72 ke slepení. Stavebnice obsahuje 143 dílků, délka 142 mm, obtížnost 4.

Informace o předloze:

Tiger II, neoficiálně známý jako Král Tiger, vyvinut v roce 1943, byl vyráběn Henschelem od roku 1944 dál. Král Tiger kombinoval požadavky na obrněnou obranu a palebnou sílu příkladným způsobem. Předním pancířem o tloušťce více než 150 mm nemohla proniknout žádná palubní zbraň protivníků. Boční pancíř má tloušťku více než 80 mm. Navzdory několika masivním spojeneckým pokusům vybombardovat Henschel závody v Kasselu, bylo vojskům doručeno více než 492 kusů Tiger II, včetně prototypů a 50 vozidel vybavených Porsche věží. Nicméně ne všechny z nich byly použity na frontě. Velká část Tigerů II bylo ztraceno při poruchách z důvodu jejich těžké váhy nebo jednoduše proto, že došlo palivo.

Informace o modelu:

Tiger II je jedním z nejobávanějších tanků druhé světové války a díky své výzbroji a pancéřové ochraně snadno bojoval se vzdálenými protivníky. Pro svou vysokou hmotnost, krátkou životnost motoru a pohonu a také malý počet kusů však měl Tiger II na průběh války jen malý vliv. Ve „World of Tanks“ je klasifikován jako těžký tank 8. úrovně.

  • Oficiální licencovaný produkt World of Tanks.
  • Bonus hry World of Tanks.
  • Otočná věž s výškově nastavitelným dělem.
  • Poklopy věže mohou být volitelně zobrazeny jako otevřené.
  • Obtisky pro originální styly World of Tanks.
Revell
RVL03503

Mohlo by vás také zajímat