• Sleva!

LEGO Technic - Závodní letadlo

249,00 Kč
LEGO42117

Vzlétněte na křídlech kreativity s tímto parádním letadlem. Udělejte aspirujícím pilotům radost modelem závodního letadla od LEGO® Technic.

Počet
Skladem na prodejně 1 ks

Charakteristika

Prožijte vzrušující kaskadérské lety se závodním letadlem od LEGO® Technic (42117). Tato stavebnice pro holky a kluky od 7 let je propracovaná do nejmenších detailů. Nechybí vrtule, která se točí při pohybu letadla, a otevírací kryty motoru. Poutavé modrozelené a oranžové provedení doplňuje potisk sponzorů jako u skutečných letadel. Skvělý dárek pro každou příležitost!

Model 2 v 1
Stavebnici lze přestavět na proudový letoun, takže si malí piloti užijí dvakrát větší porci zábavy. Návod Instructions PLUS pomůže začít se stavěním. Tento interaktivní průvodce, který je dostupný v rámci aplikace s LEGO® návody na stavění, nabízí nástroje pro přibližování a otáčení modelů, a navíc průhledový režim, aby děti mohly stavět bez pomoci.

Hodiny tvořivého hraní
Svět LEGO Technic nabízí pokročilé stavebnice pro mladé fanoušky, kteří se cítí na náročnější stavitelskou výzvu. Modely vozidel této řady vypadají a fungují stejně jako jejich skutečné protějšky, takže představují skvělý úvod do světa techniky a mechaniky.

Vlastnosti
  • Udělejte aspirujícím pilotům radost modelem závodního letadla od LEGO® Technic (42117). Díky pestrým barvám, potisku sponzorů a rotující vrtuli vypadá přesně jako ve skutečnosti.
  • Milovníky letadel uchvátí spousta detailů a autentických prvků. Nechybí otevírací kryty motoru, funkční podvozek a rotující vrtule, takže vašim dobrodružstvím nebude nic chybět.
  • Děti si stavění tohoto odolného kaskadérského letounu doslova zamilují a jakmile budou mít chuť na něco nového, přestaví jej na proudový letoun.
  • Skvělý dárek k narozeninám, Vánocům či jakékoliv jiné příležitosti pro děti od 7 let, které milují kaskadérská letadla.
  • Model závodního letadla měří přes 9 cm na výšku, 18 cm na délku a 23 cm na šířku.
  • S interaktivním návodem Instructions PLUS bude stavění ještě zábavnější. Tento digitální pomocník, který je dostupný v rámci aplikace s LEGO® návody na stavění, nabízí nástroje pro přibližování a otáčení modelů. I malé děti tak zvládnou stavět bez pomoci.
  • Řada LEGO® Technic přináší pokročilé stavebnice pro mladé fanoušky, kteří se cítí na náročnější stavitelskou výzvu.
  • Již od roku 1958 splňují kostky LEGO® Technic ty nejpřísnější standardy, díky čemuž jsou dílky konzistentní, kompatibilní a vždy dobře drží.
  • Dílky LEGO® Technic pouštíme na zem, zahříváme, drtíme, kroutíme a analyzujeme, abychom zajistili, že vyhovují přísným globálním bezpečnostním normám.
LEGO
LEGO42117
1 Položka

Mohlo by vás také zajímat