Pro-Line vložka pneumatiky 2.2" Dual Stage Crawling (2)

879,00 Kč
PRO617600

Pro-Line vložka pneumatiky 2,2" z duální pěny pro Rock Crawlery (2 ks). Vnitřní část je z lehké a voděodolné pěny Blue Closed Cell Foam a vnější vrstva je z měkké pěny s otevřenými buňkami. Vhodné pro 2.2" XL Rock Crawling pneumatiky Pro-Line.

Počet
Skladem u dodavatele

Charakteristika

Pro-Line vložka pneumatiky 2.2" z duální pěny pro Rock Crawlery (2 ks). Vnitřní část je z lehké a voděodolné pěny Blue Closed Cell Foam a vnější vrstva je z měkké pěny s otevřenými buňkami. Vhodné pro 2.2" XL Rock Crawling pneumatiky Pro-Line.

Vnitřní vložky s uzavřenými buňkami jsou přesně tvarované, aby odpovídaly tvaru pneumatik Pro-Line pro lepší výkon a vzhled pneumatiky. Měkká vnější pěna poskytuje na vnějším obvodu větší přilnavost při zachování tuhosti boční stěny. Pěny s uzavřenými buňkami zajistí maximální výkon vašeho crawleru. Nové pěny Pro-Line Dual Stage Closed Cell jsou extrémně odolné a vydrží maximální zatížení.

Vložky pneumatik jsou významným hráčem na poli závodních modelů aut nebo výkonných hobby aut. Při jízdě v mokrém prostředí obyčejná vložka z molitanu velmi rychle ztrácí své původní vlastnosti, nasaje vodu, ztěžkne a významně zhorší jízdní vlastnosti auta. Naproti tomu moderní voděodolné vložky Pro-Line Closed Cell (s uzavřenými buňkami) vodu odpuzují a zachovávají si tak své původní vlastnosti. Nepřibírají na hmotnosti a auto se proto řídí stále stejně. Neváhejte a modifikujte si kola svého auta!

Pro-Line
PRO617600

Mohlo by vás také zajímat