Bburago Massey Ferguson 8740S

209,00 Kč
BB18-31613

Model zemědělského traktoru Bburago 18-31613 - Massey Ferguson 8740S. Je vyroben z kovových a plastových dílů. Model má pryžové kolečka na setrvačník a odjímatelnou kabinu, detailní zpracování. Model v červené barvě je přibližně 12 cm velký.

Počet
Skladem u dodavatele

Charakteristika

Jste vášnivý sběratel modelů zemědělské techniky? Nebo chcete udělat radost svému malému farmáři? Bburago Vám přináší modely techniky, které jsou pro tyto účely přímo dělané.

Model Bburago 18-31613 - traktor Massey Ferguson 8740S je vyrobený z kovových a plastových dílů. Model má setrvačník, zadní závěs pro připojení vlečky a odjímatelnou kabinu, je v detailním provedení.

Sběratelské modely Bburago patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému zpracování, ale také přívětivé ceně. Karosérie modelů je vyrobena ze zinkohliníkové slitiny, která je kombinovaná s plastovými díly. Model obsahuje velké množství detailů interiéru, exteriéru a získá si Vás jedinečným provedením, který je inspirován skutečnou předlohou.

Informace o předloze:

Massey Ferguson Limited je americký výrobce zemědělské techniky . Společnost byla založena v roce 1953. Massey Ferguson patří mezi několik značek v portfoliu vyráběném a uváděném na trh americkým konglomerátem zemědělské zemědělské techniky AGCO a významným prodejcem na mezinárodních trzích po celém světě.

Massey Ferguson v současné době vyrábí traktory řady 8600 (omezené trhy), 5400 (omezené trhy), 5700s, 6700s, 7700s a 8700s. Nová generace motorů AGCO Power řady 8700 S poskytuje úroveň točivého momentu a výkonu nepřekonatelnou v konvenčním designu traktoru, a to z minima paliva. 6válcové motory AGCO POWER 8,4 L generují výkon od 270 do 405 koní.

Řada modelů Bburago Classic

Řada Bburago Classic nabízí detailní provedení tamponového tisku, podrobně vytvořené vnitřní detaily modelu (např. přístrojová deska). Modely jsou baleny v tradičním balení Bburago bez plastového podstavce pro sběratele.

Klíčové vlastnosti
  • Model má natáčecí pryžové kolečka, funkční zadní závěs a odjímatelnou kabinu.
  • Karosérie je vyrobena z litého kovu.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Detailní zpracování.
  • Vhodné pro děti od 3 let.
Bburago
BB18-31613

Mohlo by vás také zajímat