Maisto KTM 690 Duke 3 1:12

359,00 Kč
MA-09265

Model silničního motocyklu v měřítku 1:12 Maisto 09265 KTM 690 Duke 3 nejen pro sběratele. Detailní provedení, velmi přívětivá cena, délka přibližně 16 cm.

Počet
Není skladem

Charakteristika

Jste sběratel modelů motorek? Nebo jen chcete udělat radost svému synkovi nebo známým? Modely motocyklů Maisto jsou pro tyto účely přímo dělané!

Model Maisto 09265 silničního motocyklu KTM 690 Duke 3 je v detailním provedení. Ideální dárek pro kluky i dospělé.

Sběratelské modely aut a motorek Maisto patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému a detailnímu zpracování, ale také přívětivé ceně. Modely obsahují velké množství detailů. Maketové zpracování kol a kostry motocyklu.

Informace o předloze:

Nejznámější model DUKE - KTM představuje 3. generaci. U tohoto vlajkového modelu rakouského výrobce se zdá, že léta neutichají. Stále navržený na základě testosteronu a koncentrovaného supermota.

Duke získal poslední mono vstřikování LC4 ze Supermota (a také jeho rám). To mu umožňuje získat 10 koňských sil, zatímco objem se zvětšil pouze o 30 cm3 celkový výkon tedy byl 48 kW. Je velmi kompaktní a lehký, poháněný vstřikováním a 46 mm motýlkem. Další změnou byla velmi kompaktní hlava válců díky přítomnosti jediného vačkového hřídele v hlavě, duté sací ventily, centrální vyvažovací nosník, anti-dribling ve spojce, lepší mazání, úbytek 3 kg, regulace lambda sondou a kompenzace výškoměru.

Klíčové vlastnosti
  • Model má plně funkční natáčení kol pomocí řídítek.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Kapotáž je vyrobena z odolného plastu.
  • Velké množství detailů.
  • Pryžové pneumatiky.
Maisto
MA-09265

Mohlo by vás také zajímat