Bburago Lamborghini Huracan Super Trofeo EVO2 1:43

449,00 Kč
BB18-38305

Kovový model auta Bburago 18-38305 Lamborghini Huracan Super Trofeo EVO2 v měřítku 1:43 nejen pro sběratele. Detailní provedení, skvělá úroveň zpracování, délka přibližně 11 cm.

Počet
Skladem u dodavatele

Charakteristika

Jste vášnivý sběratel závodních kovových modelů autíček? Nebo jen chcete udělat radost svému synkovi nebo známým? Kovové modely autíček Bburago jsou pro tyto účely přímo dělané!

Kovový model auta Bburago 18-38305 Lamborghini Huracan Super Trofeo EVO2 v měřítku 1:43 je dodáván v průhledné krabičce.

Sběratelské modely aut Bburago patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému zpracování, ale také přívětivé ceně. Karosérie modelů je vyrobena z litého kovu, který je kombinovaný s plastovými díly. Model obsahuje velké množství detailů a získá si jedinečným detailním provedením.

Informace o předloze:

Huracán LP 620-2 Super Trofeo EVO2 byl představen v květnu 2021. Oproti Super Trofeo EVO se vyznačuje významnými aerodynamickými vylepšeními a výkonnějšími brzdami. Jeho přední část byla přepracována s novými světlomety, vzduchovými clonami na obou stranách nárazníku a přepracovaným splitterem vyrobeným z uhlíkových vláken. V zadní části jsou LED světla tenčí a difuzor je větší. Nástavce kolébkového panelu a některé aerodynamické prvky namontované na zadní části jsou nyní vyrobeny z lehkého materiálu spíše než z plastu. Divize Lamborghini Squadra Corsa vyvinula vlastní brzdový systém s většími brzdovými rotory a přepracovanými třmeny schopnými pojmout větší brzdové destičky. Výkon a točivý moment se však nemění, zůstávají na 456 kW (612 k; 620 PS) a 570 N⋅m (420 lb⋅ft) točivého momentu.

Řada modelů Bburago Classic

Řada Bburago Classic nabízí detailní provedení tamponového tisku, podrobně vytvořené vnitřní detaily modelu (např. přístrojová deska). Modely jsou baleny v plastové krabičce na plastovém podstavci pro sběratele.

Klíčové vlastnosti
  • Karosérie je vyrobena z litého kovu.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Detailní zpracování.
  • Velké množství detailů.
  • Vhodné pro děti od 3 let.
Bburago
BB18-38305

Mohlo by vás také zajímat