Krick Alert celní plachetnice kit

5 299,00 Kč
KR-20240

Stavebnice modelu Krick Alert celní plachetnice pro pokročilé lodní modeláře. Rychlý kutr Alert se plavil podél pobřeží Spojených států, kde stíhal pašeráky. Celodřevěná stavba s řadou kovových doplňků, obsahuje odlitky jako děla, vesla, kotvy apod. Podrobný plán a návod.

Počet
Není skladem

Charakteristika

Stavebnice modelu Krick Alert celní plachetnice pro pokročilé lodní modeláře. Celodřevěná stavba s řadou kovových doplňků, obsahuje odlitky jako děla, vesla, kotvy apod. Podrobný plán a návod.

Rychlý kutr Alert se plavil podél pobřeží Spojených států, kde stíhal pašeráky. Z tohoto důvodu byl také vybaven velkými plachtami a klínovitým hlubokým kýlem pro dozažený co nejvyšší rychlosti. Uprostřed lodi na palubě má otočný kanon s veškerým vybavením, které hezky dotváří atmosféru na palubě lodi.

Model má relativně jednoduchou konstrukci, ale obsahuje spoustu zajímavých detailů, díky kterým si můžete proměnit model lodi v reálný muzejní exponát. Plán a stavební instrukce jsou velmi podrobné, takže do stavby se může pustit i modelář, který zatím neměl příležitost se stavbou historických lodí. Pro každého pro koho je stavba zábavou, kdo má manuální zručnost a trpělivost, model určitě uspokojí a zaručí mu úspěšné dokončení.

Rám, kýl a další součásti jsou řezány v této sadě s laserem. Stavebnice má díly výborné kvality a např. obšívka lze snadno ohýbat. Sada kování obsahuje mnoho hotových dílů.

KR-20240

Mohlo by vás také zajímat