Krick Přístavní člun Felix kit

2 799,00 Kč
KR-20300

Stavebnice RC modelu lodi od firmy Krick, Přístavní člun Felix. Model je určen pro začínající lodní modeláře. Obsahuje plastový trup, dřevěné díly paluby a interiéru, motor Speed 400, lodní šroub s hřídelí, kormidlo, volant, vlajku, maketové díly a drobné příslušenství.

Počet
Skladem u dodavatele

Obsah balení

Výlisek trupu z ABS, sada laserem řezaných překližkových dílů, motor Speed 400, lodní šroub s hřídelí, táhla, páka řízení, plastové maketové doplňky, čirý plast na zasklení kabiny, montážní příslušenství, manuál.

Charakteristika

Stavebnice RC modelu lodi od firmy Krick, Přístavní člun Felix. Model je určen pro začátečínající lodní modeláře. Obsahuje plastový trup, dřevěné díly paluby a interiéru, motor Speed 400, lodní šroub s hřídelí, kormidlo, volant, vlajku, maketové díly a drobné příslušenství.

Model člunu Felix je věrnou kopií lodi z přístavu v Hamburgu. Pracovní a přepravní člun prováděl každodenní práce v přístavu a model byl postaven podle podkladů, které byly poskytnuty výrobcem lodi. Trup modelu je vyroben z vysoce kvalitního plastu ABS, laserem přesně vyřezané dřevěné díly lícují do trupu a stavba je proto rychlá. Stavebnice byla vyrobena v Německu. Stavební návod je přizpůsoben pro začátečníky.

Konstrukce je velmi jednoduchá, pro dokončení je potřeba mít lepidlo na ABS (DM-AD45, DM-AD23 apod.), modelářský nůž, barvy na lexan (HSPS006) a potřebné nářadí. K dokončení je potřeba doplnit motor, regulátor, baterii, nabíječ, 2 kanálovou RC soupravu, lepidla, barvy a potřebné nářadí.

Doporučujeme koupit

Je potřeba doplnit regulátor, baterii, nabíječ, 2 kanálovou RC soupravu, lepidla, barvy a potřebné nářadí.

KR-20300

Mohlo by vás také zajímat